Ha elköttetem magam, utána lombikkal lehet még vér szerinti gyerekem?
20!
Nyilván felnőtt vagy, ergo képes kellene hogy legyél különbséget tenni a hülye vagy és a hülyeség amit írsz között. Ha nem megy, az nem az én problémám. Az sem, hogy neked nem tetszik, hogy nem lehet Magyarországon 18 évesen elkottetnie magát senkinek.
22. Nem megy, értem. Köszönöm be is fejeztem veled a kommunikációt, mert látszik sajnos nem éred el a majomház színvonalát, szia!
21. Attól, hogy így van, lehet vele nem egyet érteni. A te példáid azért nem jól, mert más életét is befolyásolod vele, vagy kárt tudsz okozni, de az elköttetéssel csak magadnak. Ez arról szól, hogy neked nincs jogod a saját tested felett. Ugyanez van az eutanáziával is. Kinek is ártasz vele magadon kívül? Senkinek, mégis az állam úgy gondolja több joga van a testedhez, mint saját magadnak. Mindkettő visszafordíthatatlan, de csak és kizárólag neked kellene dönteni benne és ha rosszul döntesz az a te felelősséged.
"Köszönöm be is fejeztem veled a kommunikációt, mert látszik sajnos nem éred el a majomház színvonalát, szia!"
Hja, ha te azon a színvonalon vagy, valóban értelmetlen a veled való kommunikáció....
Lehet utána lombikkal gyerek. Valószínű én is meg fogom csináltatni az első gyerek után külföldön az elköttetést. Vagy ha nem én, akkor a férjem.
Rohadtul nincs sokféle lehetőség a védekezésre. Gumi, hormon és kb ennyi. A többi szerencsejáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!