Sikeres magánutas örökbefogadók, ti mennyi idő alatt találtatok rá a vér szerinti anyukára és hol, milyen módon sikerült megismerni egymást?
Igaz, csak közvetve vagyok érintett.
Anya terhes lett, későn derült ki, nem tudta megtartani. Ő a gólyahír alapítvanyhoz ment. Itt elintéztek neki mindent. 3család közül ő választhatta ki, kinek mikor és hogy adja a gyereket.
Náluk próbalkoztatok már?
Alapítványon keresztül kéne, sokkal megnyugtatóbb lenne nektek is, hidd el.
A teljesen privátn sok buktató van, és nem tudhatjátok, nem ilyenekkel hozott-e össze a balsors.
Igen, de ennél meg lutri, kiket fogtok ki. Szerintem nektek sem hiányozna, hogy anyagi ellenszolgáltatást kéne nyújtani, amiért esetleg semmit sem kaptok, aztán még rendőrségre sem mehettek, mert az, hogy pénzt adtatok, szintén önmagában bűncselekmény.
Szerintem a tisztességes örökbeadó anya érdeke is azt kívánja, hogy rendes úton adja örökbe a gyerekét, akár TEGYESZ-en, akár alapítványon keresztül. Aki ezeken kívül marad, az már önmagában gyanús lehet.
Nyilván nem feltétlen mindig van rossz szándék mögötte, de minket, mint adoptáló párt nyugodtabbá tenne, ha legalább egy alapítvány be van vonva harmadik félnek. Inkább várunk, minthogy valami olyasmibe keveredjünk, amiből rosszul is kijöhetünk.
Az meg mindig benne van a pakliban, hogy a szülőanya meggondolja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!