Pozitív teszt de csak 14.5mm endometriumot látott az doki Mi lehet a baj ?lehet nem is terhesség?
Nekem volt mehen kivuli elozmenyem, de a masodik terhessegemnel az orvos akkor is a pozitiv teszt utan 1 hettel hivott be, azaz az 5. heten, mert akkor mar jobban lehet latni valamit, de azt legalabbis tutira, hogy mehen belul vagy kivul van-e az embrio.
Amugy meg ha semmi elozmeny, se veteles, cukorbetegseg, lombik. mittudomen, boven eleg a teszttol szamitott 2-3. heten menni, tehat 7-8 hetesen.
Allitolag akartad ezt a babat, miert nem olvastal akkor jobban utana kerdezo? Nem ertemmm
Most már mindegy
Nem tudtam utána kellett volna olvasgatni ,pedig eléggé van hányingerem abból gondoltam hogy látni is fog valamit
A hányingert a hormon okozza, ami jelen van a szervezetedben, ezért pozitív a teszt.
Én a pozitív teszt után 2 héttel mentem és még mindig csak petezsákot látott, rá 2 hétre volt szívhang is.
Sajnálom! Új hónap, új esély!
🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!