Csináljak tesztek?

Figyelt kérdés
A menstruációm 2 napja késik. Igaz hogy elég rendszertelen a ciklusom. Mindig hamarabb jön meg az az előtti hónaphoz képest. Most meg az előző hónaphoz képest 2 napja késik érdemes lenne tesztet csinálni? "nem akarok szomorú lenni ha, negatív"

#menstruáció késés #terheslehetek?
2022. nov. 8. 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt így senki nem tudja megmondani… csinálj és meglátod.
2022. nov. 8. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megjön is "ugyan úgy szomorú leszel", hiszen az írásodból arra következtetek hogy szeretnél babát. Addig viszont amíg nem jön meg, vagy nem tesztelsz hiú ábrándokba ringatod magad hogy talán terhes vagy, és nagyobb lesz a csalódás ha végül megjön.
2022. nov. 8. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
"Mindig hamarabb jön meg az az előtti hónaphoz képest." Az meg hogy lehet? Akkor már nagypn-nagyon rövid kell, hogy legyen a ciklusod. Hány napos? 21-22?
2022. nov. 8. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Én 1 hét késésnél csináltam, mert nem akartam negatív tesztet látni. Így elsőre pozitív lett. De olyan is volt, hogy kicsit késett, nem teszteltem, aztán megjött.
2022. nov. 8. 10:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát úgy értem hogy pl augusztusban megjött 16 utnna szeptember 10 s így tovább hamarabb jött meg az előző hónaphoz képest
2022. nov. 8. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!