Akinek kicsit magasabb volt a TSH-ja első baba tervezésénél, annak a másodiknál is?
Figyelt kérdés
Első terhességemnél Letroxot kellett szednem, amit szülés után abbahagyhattam. Most lassan tervezzük a másodikat. Megyek majd vérvételre is, ha már ott tartunk, de addig is valakinek van ebben tapasztalata?2022. nov. 3. 15:04
1/4 anonim válasza:
Vervetel nélkül senki se fogja tudni hogy kell e szedned vagy nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatok érdekeltek, hogy mi az átlag, de igen, mindenképp fogok vérvételre menni. :)
2022. nov. 3. 20:29
3/4 anonim válasza:
Tényleg csak a vérvétel tudja megmondani.
Nekem terhesség előtt 1,5 volt a tsh-m, aztán az első trimeszteri vérvételen 3,9 lett. Néztem is egy nagyot. Aztán a 12.héten megnézettem megint, akkor 2,6 lett. Ilyen is van 😅 Elég kiszámíthatatlan, így tényleg nem tudjuk sajnos megjósolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már kértem is időpontot! :)
2022. nov. 7. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!