A második baba tervezése előtt 40 évesen milyen vizsgálatokat érdemes megcsináltak i?
Elmész egy nőgyógyászhoz es mindenről tájékoztatni fog
Rákszűrés ekkor is ajánlott
Meg alap vizsgálat Kenéz vétel
Uh vizsgálat
Inkább amikor sikeres a terhesseg akkor van több teendő
Lehet h valamit Bem talál jónak nem lesznek jók az eredményezi es akkor felír par vitamint vagy gyógyszert :)
Én 42 vagyok. Semmit nem csináltattam előtte, nekem is van már 3 gyermekem, a legkisebb 13 éves. Majdnem egy év volt, mire teherbe estem, de sajnos annak vetélés lett a vége. Most újra próbálkozós hónap van, és úgy érzem, sikerült, összejött (remélem :)). Szombaton kiderül. Én úgy voltam vele, hogy direkt nem szerettem volna semmilyen orvosi beavatkozást. A vizsgálatnak mindig az a vége, hogy találnak valamit, hiszen senki nem úgy működik, ahogy a könyvben le van írva. Utána jön a kezelés, újabb hormonok, és még az is elromlik, ami eddig jó volt. Nagyon sokat olvastam utána, a végén már orvosi szakfolyóiratokat is :)). Nekünk ő lenne az első közös babánk. Nem akarok görcsölni, ha jönnie kell, jön. A nyárig adtam magunknak időt, utána befejezzük a babaprojektet.
Ha Te másképpen gondolod, és mindenképpen szeretnél babát, akkor is érdemes fél évig várni a spontán teherbeesésre. Utána meddőségi centrum, és ott beindul a verkli.
"Sima" nőgyógyász nem tudom, ír-e ki egyeltalán hormonvizsgálatokat. Csak a korod ezt nem fogja indokolni. Persze a szokásos hüvelyi és UH vizsgálatok fontosak, nincs-e ciszta, stb. Rákszűrés meg biztosan lesz.
Magánban bármit megcsináltathatsz, de annak meg ára lesz, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!