Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 naponta vagyunk együtt de...

2 naponta vagyunk együtt de sajna ovuláció előtt 1 nappal és ovu után 1 nappal tudtunk együtt lenni lehet sikerült ettől?

Figyelt kérdés
Babát szeretnék de férjem pont pozitív uvo tesztkor nem volt otthon de előtte minden második nap együtt voltunk vagyunk van így is esély?
2022. nov. 2. 17:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ovu után 2 nappal este jött össze a baba. Úgyhogy ezt nem lehet így megmondani. :) de drukkolok neked!
2022. nov. 2. 17:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig ovu előtti napból jött össze, volt hogy 3 nappal előttiből
2022. nov. 2. 17:25
 3/14 A kérdező kommentje:
O de jó ezeket olvasni akkor van reményem és ti mit éreztetek ovu előtt után?pl. Cici fájdalom
2022. nov. 2. 17:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ovuláció konkrét időpontját csak akkor lehet tudni, ha orvos követi a peteérésed UH segítségével. Minden más technika csak közelítő eredményt adhat csupán, tehát ha számold a ciklust, figyeled a tested, hőmérőzöl, ovu tesztelsz, sőt ha mindezt együtt is csinálod, akkor is lehet a vélt ovulációs időpont és a valódi között akár 2-3 nap is pluszba-mínuszba.

A spermiumok élettartama normál esetben 2-3 nap van. Emiatt szokták ajánlani, hogy ha babát szeretnétek, akkor ha tudtok, legyetek együtt 2-3 naponta. Több nem árt, kevesebb esetén lehet, hogy pont kimarad az az időpont, amikor a spermium találkozni tudna a petesejttel.

Az ovulációs tünetek pedig nem állandó dolgok. Van, hogy ugyanannak a nőnek egyik hónapban vannak tünetei, utána hónapokig semmi. Ezért nem kell erre alapozni.

2022. nov. 2. 19:15
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint tényleg van rá esély mert ahogy írtam végig 2 naponta vagyunk együtt csak a pozitív teszt nappal 1 nappal előtte 1 nappal utána szóval 2 nap ki marad 3.napon együtt voltunk ha jól irom
2022. nov. 2. 20:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó így, nem ezen fog múlni.
2022. nov. 2. 20:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm a hasznos válaszokat
2022. nov. 2. 21:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Mikor lesz a (nem) vart? :)
2022. nov. 3. 21:11
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mert nem pontos rendszeres a mensim de az utolsó menzesz okt15 volt
2022. nov. 3. 21:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Annyi h az applikacio 12.re írja
2022. nov. 3. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!