Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy működik az ovu teszt?

Hogy működik az ovu teszt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most először vettem pár tesztet, persze elolvastam a használati utasítást, de egy valami nem tiszta. A középidőhöz közeledve 4 és 3 nappal ezelőtt teszteltem, egyre erősödőtt. Aztán nem volt lehetőségem, mert elutaztunk. Mai napon érzem úgy, mintha most lenne ovum, a kilökődés néha nekem kellemetlen érzés a petefészkemnél, plusz nyák, meg minden, viszont a teszt teljesen negatív lett, szinte nem is látom a második csíkot! Ez lehetséges? Tudom, hogy a pozitív teszt után 24-48 órán belül kell, hogy megtörténjen, de ez egyben azt is jelenti, hogy az LH szint a tüszőrepedés pillanatában már leeshet? Bocsi, ha hülye a kérdés.
2022. okt. 31. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lh csúcs max 12 órán át tart, szóval, ha a fájdalom a repedés nálad, akkor már nincs pozi lh teszt. Pont lemaradhattál róla.
2022. okt. 31. 18:38
 2/2 anonim ***** válasza:

eloszor is ne nezetek a helyes irasomat mert nincs sok idom

mikor hanyadikan teszteltel utoljara mielott elutaztatok ?

eshany napra ra tesztelted a negativ tesztet (halvanyat) ?

mert ha nem is lattal eros pozi tesztet meg lehet nem keso.

egyre erosodo teszteket csinal es mikor egyenlo szinu vagy erosebb a csik akkor van pete eres. onantol 12,24,36 ora mire kilokodik, kinek hogy nem vagyunk egyformak.

szoval pozi teszt utan az elso negativ ovuteszt napjan van ovulacio vagyis az a legtermekenyebb idoszak. de jo ha mar akkor egyutvagytok mikor kezd erosodni az ovutesz. minden masnap vagy minden nap. akkor biztos hogy nem maradtok le rola az a biztos.

2022. okt. 31. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!