Nem vagy terhes ha már ennyit késik és még mindig negatív a teszt.De ha feszült vagy a hosszú hétvége után menj orvoshoz.Ultrahangot fog csinálni és nem fog semmit sem látni,megnyugszol hogy nem vagy terhes.
Egy ciklus évente egyszer ha kimarad az nem probléma,előfodulhat.
Ha a második is kimarad annak ellenére hogy nem vagy terhes akkor hormonlabor kell és kideríteni mi a gond.Rendbe hozható bármi szinte ne aggódj!Szerintem itt nincs baj,csak most lehet ki fog maradni 1 vérzésed.
2022. okt. 31. 14:38
22/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a részletes választ.
19es, meg is látszik a magyarországon végzett abortuszok számából. Gratulálok...
2022. okt. 31. 14:43
19es ok. kérdező tutit nem vagy terhes, csak így tovább legközelebb nem kell óvszer hiszen itt a gyakorin is megmondják így még SOHA, SENKI NEM LET TERHES, felesleges is védekezni hajrá. Ha meg mégis felsír nevezd Bélának.
Persze promótáljuk a felelőtlenséget, 19es remélem a te lányos is állandóan óvszer nélkül fog szexelni, hiszen ez a követendő példa.
2022. okt. 31. 14:45
25/33 A kérdező kommentje:
Nyilván mindig megvan az esély a terhességre, ahogy most is, de olyan felelőtlen azért nem vagyok, hogy ne használjunk óvszert abszolút. Akkor, abban a helyzetben nem láttam ezt nagy problémának, de tanultam belőle.
#23 nekem gratulálhatsz, hozzám becsúszhat a gyerek, jó helyen lenne, nem vetetném el. Hormont egyéb okokból nem viszek be magnak, marad az óvszer, meg a naptár módszer megszakitással. Nem vagyok én sem felelőtlen, attól hogy ezt a módszert választottam, bár egyébként semmi közöd hozzá, nem kötekedni kell ide jönni, hanem érdemi választ adni valamire. És ha már itt tartunk, több olyan személyt ismerek, akinek fogamzásgátló tabletta, spirál, vagy hüvelykrém normális alkalmazása mellett lett gyereke, mint akinek első hónapban napi szex mellett elsőre sikerült a baba.
2022. okt. 31. 15:09
*és persze ha tudnál olvani, oda van írva az is, hogy alapvetően nem követendő a példám. A lányomat meg fel fogom vilagositani, ahogy arról is, hogy ilyen helyzetben fordulhat hozzám, nem kell kitennie magát a gyk frusztrált népének...#19 voltam.
2022. okt. 31. 15:12
28/33 A kérdező kommentje:
Sajnos én erről a problémáról senkivel sem beszélhettem, ezért gondoltam, hogy itt némi megnyugtatást kaphatok, annak ellenére, hogy én is tudom, hogy hibáztam.
Gondolkozz fiú- és lányneveken!
2022. okt. 31. 17:51
30/33 A kérdező kommentje:
Nem mondom ki inkább, hogy mit gondolok az ilyen rosszindulatú kommentelőkről.
Kapcsolódó kérdések: