Teherbe eshettem ?

Figyelt kérdés
11 napja késik a menzeszem és minden tesztem negatív. Éppen egy hónapja voltam együtt a párommal és védekeztünk ( óvszerrel ) csupán egy kis érintkezés történt az óvszer felhúzása előtt, behatolás nem. Régebben volt még, hogy 2 hetet késett, de mégis megrémít ez.
2022. okt. 31. 08:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
28%
Fiút vagy lányt szeretnél?
2022. okt. 31. 10:30
 12/33 anonim ***** válasza:
Nem mindegy mi az a kis érintkezés. Ha a kezed fogt álló cerkával nem lehetsz terhes. ha a nemi szervedhez nyomta az övét ne adj isten be is tette akkor simán
2022. okt. 31. 11:44
 13/33 A kérdező kommentje:
Csak oda dörzsölta néhányszor a nemi szervét az enyémhez, majd óvszerrel történt a közösülés.
2022. okt. 31. 11:54
 14/33 A kérdező kommentje:
Így nagy eséllyel kerülhetett belém spermium az előváladékból ? Ha esetleg a későbbi óvszeres közösülés alkalmával bevittük ?
2022. okt. 31. 13:13
 15/33 anonim ***** válasza:
Igen kerülhetett. De ha gyereket akartok miért az óvszer? ha meg nem akartok minek rizikózni? Megérte az a pici maszatolás?
2022. okt. 31. 13:49
 16/33 A kérdező kommentje:
Azt gondoltuk ennyiből nem lehet gond.
2022. okt. 31. 13:59
 17/33 anonim ***** válasza:
32%

Azt gondoltuk ennyiből nem lehet gond.

Szerintetek miért promotálják azt hogy óvszer nélkül egy másodpercre se? Viccből? Hány évesek vagytok 14?

2022. okt. 31. 14:01
 18/33 A kérdező kommentje:
Felelőtlen voltam, igen, jól tudom. Negatív tesztek ellenére lehetek terhes ?
2022. okt. 31. 14:10
 19/33 anonim ***** válasza:
94%
Jaj #17ne legyél már álszent. A magyarok fele nem védekezik "szakszerűen", mégsincs semmi baj. Én sem, a kolléganőim sem, mind megszakitással védekezünk évek óta. Nyilván nem az a követendő példa, de csóri csaj 10 másodpercre közel engedett magához egy péniszt, mielőtt GUMIT HÚZVA NORMÁLISAN VÉDEKEZETT és lassan keresztre feszítitek. Nem tudom, ti nem voltatok fiatalok? Ide jön szegény megrémülve tanácsot kérni, erre nyomjátok itt neki a nagy fejmosást, ahelyett, hogy megnyugtatnátok, vagy érdemi választ adnátok neki! Kérdező: nem lesz semmi baj, nem vagy terhes. 6 hetesen már leszakadt a fájdalomtól a 2 számot nőtt mellem és reggelente fél órát hánytam. De lehet hogy a késés miatt jobb elmenni majd egy dokihoz, hogy pontosabban nyomon tudd követni majd a ciklusod. Anno nekem is késett vagy 2 hetet, pedig óvszerrel védekeztem. Elmentem a dokihoz, persze ott is hasonló mentalitas fogadott, mintha a világ kvája lennék, hogy ezer százalék, hogy terhes vagyok, mert nem fújtam fel aktus után az óvszert, lehet kilyukadt és tuti becsúszott a gyerek! Menjek, intézzem az abortuszt és közben süllyedjek el szégyenemben (19 voltam). Elküldött ultrahangra, meg teszteltetni. Az UH kiderült, hogy cisztám van,gyerek sehol, még akkor is erősködött, hogy olyan nincs, hogy én nem vagyok terhes. Másnapra megjött.
2022. okt. 31. 14:20
 20/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató választ. Bár tényleg felelőtlen voltam, de akkor, abban a pillanatban azt gondoltam ez a kis rossz belefér. Nem foghatom arra, hogy most vagyok fiatal, de ténylegesen egyetlen aktus sem történt óvszer használat nélkül és sok fiatal ennyire sem körültekintő a sexuális életével kapcsolatban, szóval tényleg nem kellene ennyire bántani és méginkább felstresszelni.
2022. okt. 31. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!