Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor hogyan is számoljam...

Most akkor hogyan is számoljam a következő menstruáció időpontját?

Figyelt kérdés
Bontsuk évekre. Ebben az évben 28-29 napra mindig pontosan megjött. Ebben a hónapban 11 hosszú nap késés után jött meg. Van ez a leghosszabb, és lerövidebb ciklus átlaga számolás, de akkor borul minden? Az átlagszámolással több nappal kicsúszik a nem várt napja. Vagy maradhatok az ovu tesztnél, és onnan számolva a 14. napon lehet majd tesztelni?
2022. okt. 27. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Tölts le egy appot.
2022. okt. 27. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha eddig mindig megjött 28 napra, miért akarnál átlagot vonni egy darab, valamiért megborult hónapból? Feltételezve, hogy nem történt semmi, ami miatt felborult a ciklusod, a következőt is 28 napra várnám a helyedben.
2022. okt. 27. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy csinálnám a helyedben, ahogy a kettes is írta
2022. okt. 27. 18:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2022. okt. 27. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Legegyszerűbb módja (szerintem), ha ovulációs tesztet veszel, pozitív utáni első negatív napon van az ovuláció. Az ezt követő naptól elkezdted számolni, hogy hány nap telik el a menstruáció első napjáig. Így kikalkulálhatod a luteális fázisod hosszát. Ha minden hónapban nyomon követed az ovu idejét, onnantól már tudni fogod, hogy mikor lesz a következő vérzésed napja.
2022. okt. 27. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Én is ovuteszt párti vagyok. Annál fixebb megoldást nem találtam. Azzal maximum egy nap eltéréssel mindig tudom mikor kell megjönnie.... volt persze olyan is, hogy nem lett pozi vagyis pozinak tűnt sok napig...meg se jött csak sok időre...nwm volt ovu. Szóval az lh teszt egy szuper dolog, mert a pozi tesztes nap után fix napra jön a mensi. A maximum egy nap eltérés meg abból fakad, hogy lh csúcs után ugye 36 órán belül repedhet a tüsző, lehet, hogy hajnalban, de lehet csak késő este, és így ugye minimálisan tolódik a mensi.
2022. okt. 27. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!