Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon kínos? Most mi van?

Nagyon kínos? Most mi van?

Figyelt kérdés
sajnos bél férgem van!eszméletlen kellemetlen csak maga a tudat!pláne hogy nagyon szeretnék babát már "űzöm ki" de szerintetek ez gátolhat vagy szerintetek is várjk amig ki nem ürül?
2010. szept. 28. 09:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy kínos, rettenetes érzés, mert felnőttként lettem én is is férges.

Gátolni nem fog a teherbeesésben, de mindenféleképpen menj el orvoshoz, mert a tápanyagokat elszívja. Valamint szüléskor a baba is elkaphatja.

Tehát inkább most menj el orvoshoz.

Ja és egyél sok fokhagymát, azt utálják a kis ge.cik.

2010. szept. 28. 09:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja és mégvalami. Ez egész kiűzési folyamat nem lesz több 6 hétnél. Mert miután a férgek a petéket is megölted, utána "tiszta" vagy.
2010. szept. 28. 09:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Várj míg ki nem ürül, csak utánna próbálkozzatok pláne gondolim gyógyszert is szedsz, ami nem tenne jót a babának!

Napi 1 gumi fokhagymát egyél meg, kb. 6-8 cikket, az nagyon jó giluszra hajtó!

2010. szept. 28. 10:01
 4/11 A kérdező kommentje:
volam dokinál tegnap írt is fel kettö gyógyzert is és már szedem őket meg eszek tört fokhagymát olyan büdös a szám mint az állat de ez a legkevesebb!pálinkát is ittam mert azt olvastam hogy ezek a roha.dékok azt sem bírják!eszméletlen milyen kellemetlen tud lenni!le cserélet az ágyneműt is meg rendesen tísztálodom remélem nem lesz nagy baj!
2010. szept. 28. 10:01
 5/11 A kérdező kommentje:
lehet nem jól fogalmaztam nem csak most tísztálkodom rendszeresen hanem eddig is!:-)
2010. szept. 28. 10:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért tettem a "tisztát" idézőjelbe. Hogy belül tiszta:))

Én is tiszta voltam és fingom nincs hogyan kaphattam el a férgeket.

Mert állítólag ezeket gyerekektől lehet elkapni és én meg ne dolgoztam velük.

2010. szept. 28. 11:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt hogy lehet elkapni? Es honnan tudhatom hogy nekem is vannak-e ilyenek a testemben vagy nem?
2010. szept. 28. 11:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy mosatlan gyümölcstől is lehet kapni. :(

Jobbulást!

2010. szept. 28. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:

A leglátványosabb része, hogy a kakidban fehér kicsi kukacok izegne-mozognak. Összetéveszthetetlen.

Fogyókúrának tökéletes, de azt a szégyent, amit az orvosnál kellett végigélnem!!! Bár neki ez termesztésének tűnt.

2010. szept. 28. 11:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Grapefruitmag olajat cseppencsél a poharadba és idd meg.Az nagyon jó a paraziták ,bélférgek ellen is.

Egyébként gilisztás simán lehetsz a sertéshústól is,ha nem volt jól átsütve-vagy megfőzve.!!

2010. szept. 28. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!