Szeretnénk kistesót, úgyhogy elkezdtem használni az ovulációs tesztet. De nem teljesen értem?!
Sziasztok!
A ciklusom változó, egyik hónapban 27-28 napos másik hónapban 31-32 napos, ezek váltakoznak. Ebben a hónapban 27-28ra kellene (nem) megjönnie. Október 10-15ig volt az utolsó menstruációm.
Használok menstruációs naptárat is, annak alapján tegnap volt ovulációm, együtt is voltunk a férjemmel. A tesztet kedd óta figyelem, először a livsane márkát próbáltam péntekig, de konkrétan semmit nem mutatott, úgyhogy váltottam a facelle márkára, amit szombat óta használok, a livsane- ről nincs képem, de szombattól fotóztam. Össze vagyok zavarodva kicsit hogy akkor most mikor lehetett az ovulációm, vagy még nem is volt?! Csatolom a képet. A teszteket 12-13 óra között csináltam, illetve tegnap 2-t csináltam, a másikat 17:30 körül. Az utolsó mai 13:10 órai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!