Szeretnénk kistesót, úgyhogy elkezdtem használni az ovulációs tesztet. De nem teljesen értem?!
Sziasztok!
A ciklusom változó, egyik hónapban 27-28 napos másik hónapban 31-32 napos, ezek váltakoznak. Ebben a hónapban 27-28ra kellene (nem) megjönnie. Október 10-15ig volt az utolsó menstruációm.
Használok menstruációs naptárat is, annak alapján tegnap volt ovulációm, együtt is voltunk a férjemmel. A tesztet kedd óta figyelem, először a livsane márkát próbáltam péntekig, de konkrétan semmit nem mutatott, úgyhogy váltottam a facelle márkára, amit szombat óta használok, a livsane- ről nincs képem, de szombattól fotóztam. Össze vagyok zavarodva kicsit hogy akkor most mikor lehetett az ovulációm, vagy még nem is volt?! Csatolom a képet. A teszteket 12-13 óra között csináltam, illetve tegnap 2-t csináltam, a másikat 17:30 körül. Az utolsó mai 13:10 órai.
Jaa, értem☺️ ezt 3-5 percen belül kellett nézni.
Végül kedden màr nem tudtam tesztelni😔 ugyhogy most már csak nagy várakozás van
De elvileg jónak kell lennie.. vasárnap és tegnap próbálkoztunk
2020. december közepétől 2021. január közepéig teszteltem ovulaciós teszttel (1 ciklus). Nem volt egyáltalán pozitív tesztem! Elkeseredtem, abba is hagytam (ilyen típus vagyok, ha valami nem jön össze, hagyom a francba, minek szenvednek?), január 19-én megjött, nem vettem már ovu tesztet, beduzzogtam...februárban már pozitív terhességi tesztjeim voltak...
Ne görcsölj rá, élvezzétek egymást és ha több hónap után sem jön össze, akkor esetleg érdemes lehet tesztelni. De talán még jobb orvossal beszélni egy idő után és uh-n nyomonkövetni a peteérést.
Sok sikert kívánok!
1 éves Fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!