Ovuláció után?!

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy az ovum október 3-án volt és a párommal csak október 5-én voltunk együtt. Ma reggel csináltam egy facelle t.tesztet amin halványan ott van a második csík. A menszeszemnek elvileg holnap vagy holnap után kéne megjönnie. Most akkor terhes lennék? Mert olvastam hogy a petesejt csak 24 óráig életképes.

Valakit csapott már be a facelle t.teszt??

2022. okt. 16. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A halvány teszt is lehet pozitív, és lehet belőle megmaradt baba, de várd ki a nem vártat. Lehet akár kémiai is. Nemvárt napján reggeli első vizeletből érdemes tesztelni. Én értem, hogy nagyon várjatok a babát, de ilyenkor jönnekna csalódások.
2022. okt. 16. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy 3-án volt ovulációd? Úgy értem ha nem teljesen biztos UH követéssel, akkor későbbis lehetett.

Vagy ha 3-5 nappal ovu előtt volt együttlét, attól is teherbe lehet esni.

Egyébként ha időn belül kijött a 2. csík akkor az pozitív, engem sose csapott be ez a teszt. Ha nem volt baba hómező volt.

2022. okt. 16. 10:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Csináltam egy digitális clear blue t.tesztet is kijött a + jel és 1-2 hét. Akkor ezek szerint később lehetett az ovum?
2022. okt. 16. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Gratu, ha halvány is, pozi.
2022. okt. 16. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!