Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek baba van a dologba...

Szerintetek baba van a dologban? Régóta próbálkozunk hátha most összejött.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Régóta próbálkozunk a párommal és már nagyon szeretnénk egy kisbabát. 4.ik napja van, hogy késik semmi tunetem egyenlőre nincsen igaz most elég sok stressz ér, gondoltam arra is hogy talán azért késhet, de ma elmentem és vettem egy clearblue tesztet délelőtt megcsináltam. Vártam kb 2 percet negatív volt bent hagytam a fürdőszobában le is mondtam róla, és kb 10-15 perc múlva ez várt engem. Olvastam, hogy ennyi idő után már nem érdemes mert hamis eredményt mutathat, de hátha van remeny. Nektek mi a véleményetek ? Orvoshoz kedden megyek de addig nem bírok magammal :))))

[link]

2022. okt. 15. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
2-3 nap múlva csináld a tesztet így van!Ez egy okos ötlet.Ha erősebb a csík akkor lehet hogy sikerült de akkor se éld bele magad mert bármi lehet belőle.Tapasztalat mondatja ezeket velem sajnos.
2022. okt. 15. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Csinálj digitálisat.

Igaz drágább de ott letelik az idő és konkrét eredményt kapsz, nem kell lesegetni az órát meg nem lesz rajta száradási csík se. ☺️

2022. okt. 15. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Ez jó ötlet mivel már 4 napja késik neki tehát ott már egyértelmű volna az eredmény.
2022. okt. 15. 13:52
 14/15 Zsutyi ***** válasza:
74%
Teszteltél kérdező?
2022. okt. 18. 16:52
 15/15 anonim válasza:
Csináltál végül tesztet? :)
2022. okt. 23. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!