Milyen vizsgálatokat csinálnak?
Figyelt kérdés
1,5 éve próbálkozunk a párommal hogy babás legyek.Eddig nem jött össze, most fogok orvoshoz menni.Milyen vizsgálatokat csinálnak ilyenkor?2010. szept. 27. 13:34
1/8 anonim válasza:
Először a ciklus 3-ik és 21-ik napján kérnek egy hormon vérvételt! Ezek a napok csuszhatnek 1-2 napot , orvosa válogatja ki mikor kéri. Aztán nézik középidőben, hogy van-e peteérésed! A férjednek sperma vizsgálat. Ezekkel kezdenek!
2/8 anonim válasza:
Teljes vérkép, hormonok, kenet. Ha nálad nem találnak semmit, akkor a párodat küldik el vérképre, spermavizsgálatra (amit a korházban kell "kiprodukálni", és nem mindenkinek megy)
3/8 anonim válasza:
Teljes vérkép, hormonvizsgálat, uh, rákszűrés, jó, ha úgy mész, hogy meg tudod mutatni az elmúlt időszakról a ciklusodat. (Én a ciklus.hu-n jelöltem, aztán csak kinyomtattam...)Ha hőmérőzöl, vagy ovulációs tesztet használsz, az már nagy segítség a dokinak.
A párodat spermavizsgálatra küldi, és nem kell mindenhol ott produkálni az eredményt. Nekünk sem kellett.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jövőhéten megyek mivel ma megint megjött a menzeszem az aminek nem kellett volna:(:(
2010. szept. 27. 14:19
5/8 anonim válasza:
Nekem a 3. és 21. napon vérvétel, közben a páromnak sperma vizsgálat - magánorvosnál voltunk otthonról kellett vinni a spermát- majd eredmények tudatában gyógyszert kaptam, de nem használt így hsg következik.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha nekem ma jött meg a menzeszem, akkor az a ciklus 1 napja?vagyis ha most megyek orvoshoz az jó?
2010. szept. 27. 14:37
7/8 anonim válasza:
Igen a ciklus első napja az amikor megjön. Elmehetsz orvoshoz. Mondjuk én akkor voltam mikor nem volt meg, mert általában megvizsgálnak. Nekem az orvosom csinált hüvelyi ultrahangot is aztán nem szerettem volna ha menzi alatt nyúlkál belém.
8/8 anonim válasza:
Inkább közép időbe menj, legalább látni fogja azt is, hogy van-e pteérésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!