Így is sikerülhet a baba? Tojásfehérje tünet pont a pé napján van?
Tegnap és tegnapelőtt voltunk együtt a férjemmel, ma nem jön haza, dolgozik,utána 3napig nagy rokonlátogatás lesz , úgyhogy nem lesz köztünk semmi.
De MA tapasztalom a tojásfehérje tünetet.Ez megelőzi a pé-t vagy pont ma van a peteérés?
Akkor erről a pé-ről lemaradtunk?:(
Én úgy tudom hogy a pé napján van ilyen nyálka, de ha ez ma jelentkezett, és tegnap és azelőtt voltatok együtt még lehet baba belőle hisz a spermák 2-3 napig is élhetnek! Amúgy mi is ilyenkor (is) voltunk együtt legfőképp és még 3-4 napom van a nemvártig. Ha sikerült esetleg, akkor nálam a nyúlós folyásnál volt pé!
Drukkolok! Sok sikert! (Mindhármunknak!)
Ne keseredj el, mert -ahogy írtam- ha tegnap és előtte is voltatok együtt az még mindíg jó lehet!!!! Hisz a spermák várakoznak a petevezetőben. És így valószínű hogy lány lesz! Szóval még nincs veszve semmi!!!!
Utolsó voltam!
ÓÓ de kedvesek vagytok!:) Köszi a biztatást, az a helyzet hogy nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a dologgal most, mert már van egy kisfiam aki rögtön az első hónapban összejött, majd mikor még szoptattam ismét terhes lettem gyakorlatilag egy védekezés nélküli alkalomból. Sajnos azt a babát elveszítettük:((
Most már féléve próbálkozunk és nem jön össze ketteske:( Doki szerint minden oké elvileg.
Én azt hittem, ó nekünk gyorsan sikerülni fog...hát nem:(
Ezért is keseredtem el ma, mikor tapasztaltam a tüneteket és jól tudom, hogy nem ugraszthatom haza az embert egy kis errearra:))
És hogy lehetek ilyen peches hogy pont most van a peteérésem az ünnepek alatt, mikor ez már a 25.ciklusnapom..hmmm. Na jó hosszú lettem, csak ez úgy bennem volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!