Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosoktol kérdeznék?

Lombikosoktol kérdeznék?

Figyelt kérdés
Kinek hányadik beültetés volt sikeres? Minden érdekel ezzel kapcsolatban!
2010. szept. 27. 12:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a ti válaszaitokat! Akkor nem olyan jó az átlag, elsőre nem sok mindenkinek sikerült, kivéve az utolsó válaszolót! Neked külön gratulálok!
2010. szept. 28. 07:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem Én,az egyik legjobb barátnőm esete:

Évek óta küzdöttek babáért a volt férjével,6 inszem(ha jól emlékszem)és 3 lombik után,a férje "bedobta a törölközőt",otthagyta a barátnőmet,mondván,neki tökéletesek az eredményei(a spermavizsgálaton mondták neki többször is,hogy túl jók,és erre volt olyan nagyon büszke)elváltak,mert a férjének gyerek kellett..Barátnőm nagyon hamar új párra talált,4 hónapja,és most jön a csoda!!!Spontán,egy petefészekkel teherbe esett,most 12 hetes!Az orvosai csak a kezüket tudták széttárni,hogy ez nem semmi,tegnap volt a 12 hetes vizsgálaton,minden rendben van..A volt férj meg veri a fejét a falba,hogy ilyen nincs,ez hogy lehet??Ezt azért írtam le,hogy úgy látszik ilyen sok sikertelen beavatkozás után,37 évesen is van remény!!

2010. szept. 28. 10:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon köszönöm, hogy ezt meg osztottad velem! Én sem adom fel a reményt sosem!
2010. szept. 28. 11:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk a 3. sikerült. 23 hetes pocaklakó a kislányunk:)

Nem szabad feladni!

Sok sikert

23 hetes km

2010. szept. 28. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!