Lombikosoktol kérdeznék?
Figyelt kérdés
Ma voltam a ciklus 21-ik napján. Azt hittem, hogy már el kezdődik a stimulálás, de meg néztek UH-n és az orvos nem enged semmit kezdeni mert a peteérésböl maradt folyadék még ott van a petefészkemben. Azt mondta ha bármien kezelést most el kezdenénk az csak cisztát csinálna belőle. A mult hónapban is a jobb oldalamon érett a pete ez azért baj mert el van záródva. Most nem tudom, hogy mi lesz a jövőhónapban megint előfordulhat vagy már végre elindulhat a menet. A sok kivizsgáláson kivül még nem történt semmi, pedig azt hittem ,hogy szeptemberben már beültetésem lesz. Nektek is ilyen sokat kelett várni a beültetésre? Az orvost nem tudtam meg kérdezni mert sietett valahová Ezért kérlek titeket, ha valki járt már hasonlóan, segithetne ezt megfejteni. Előre is köszi!2010. aug. 18. 15:28
1/5 anonim válasza:
Szia, nekem a hatodik hónapra jutottunk el végre oda, hogy leszívás legyen..nekem ugyan nem volt elzáródva semmi és nem is velem volt a gond..de ennek ellenére mindig volt valami ami miatt..most se lehet duma ment..szerintem az egész csak pénzlehúzás miatt ment..amikor meg beültették lekéstek a jó időpontról..mert mi telefonon érdeklődtünk a biológusnőnél...,hogy hogy állnak a sejtek..ő mondta, hogy beültetésre készek..csodásan osztódtak stb..de jött a hétvége és a doki nem volt hajlandó bejönni..majd csak hétfőn lett belőle bültetés..nem is maradt meg egy sem..mondta a biológusnő..hogy későn tették vissza őket..kidobott pénz volt minden..nagyon bánom..csak felnyomtak hormonokkal...volt olyan hónap ,hogy 15 petesejtet érleltek meg..még se volt beültetés...azt hittem megpusztulok a fájdalomtól..mindegy..rég volt..és az élet fintora pedig az, hogy utána természetes úton összejött...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Akkor nem csak én érzem magam ilyen szerencsétlennek. Nem is kis távolság ahová járunk, nincs is annyi szabink, hogy allandóan rohangáljunk, tiszta hülyének néznek szerintem minket. Nem is törődnek a páciensekkel, méghogy a kaáli milyen jó. Futószalagon megy ott is minden. Nem haladunk egyröl a kettőre. komolyan ugy érzem magam mintha egy bezárt körbe rohangálnék. Nagyon el vagyok keseredve. vagy adni kellene egy csomó hálapénzt. De amig semmit nem csinál, nem is szivesen adok. Ha tudnám , hogy történik valami nem sajnálnám, de mi a garancia, hogy igen. Utáom az egészet, szerintem aki ilyen helyre jár épp eléggé meg van már törve , nem hiányoznak a kudarcok. El is ment az egésztöl a kedvem. De jó volt ezt le írni. forr bennem a düh. Bocsi mindenkinek. Neked viszont gratulálok a babádhoz!
2010. aug. 18. 19:47
3/5 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy egy helyben topogtok,és hogy hülyének néznek a dokik akkor válts intézetet.Nekem is volt ilyen intézettel illetve orvossal dolgom.2 évig szivattak,lehúztak egy csomó pénzel,és nem jutottunk sehová.Te ne várj ilyen sokat.most megtaláltam a megfelelő intézetet,ahol minden jó és szép!
4/5 anonim válasza:
Szia, első vagyok ismét..dühöngj nyugodtan..jobb ha kiadod magadból..sajna az sem jobb ha tömi az ember pénzzel őket..én azt tettem..még sem jött be a doki időben..na mindegy..nagyon taccsra vágott..viszont igen..sikerült spontán..de a kistesó nem akar kopogtatni..de tudom ő is sikerülni fog..pedig alig van spermánk..most növelni kezdtük..úgy mint anno az első férjemnél..tuti ez is beválik :) picit szerintem pihenjetek..pár hónap szünetet tartsatok ..mert nem tesz jót a sok stressz..természetesen megértelek..nekem még a szám is habzott...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek. Az a szerencse, hogy a férjem olyan amien, már el is felejtettem idegeskedni. Minden jót nektek!
2010. aug. 20. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!