Lombikosoktol kérdeznék? Nagyon fontos!?
Figyelt kérdés
Valószinüleg elkezdődik az első stimulálásom, hétfőn kell mennem akkor leszek 21-ik napon. Azt szeretném töletek megtudni, hogy ti adtatok pénzt az orvosotoknak? Ha igen , hol tartottatok a porogramban éppen és mennyit? Mi a debreceni kaáliba járunk egyébként! Előre is köszi ha válaszoltok!2010. szept. 18. 17:49
1/3 anonim válasza:
Szia! Mi a győri Kaáliba járunk, és eddig is így tudtam, de megnéztem Neked a Kaáli honlapjánis itt: www.kaali.hu
"A páciensek számára fontos tudnivaló, hogy a Kaáli Intézet lombikbébi kezeléseit minden biztosított pár térítésmentesen veheti igénybe, mivel az Országos Egészségbiztosítási Pénztár öt kezelést teljes mértékben finanszíroz. Az Intézetben a hálapénz elfogadása tilos."
2/3 anonim válasza:
Nehogy adjál már sztem épp elég pénzt fogsz kiadni az injekciókért, meg vannak Ők jól fizetve a Kaáliban:)
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Elsőnek: én is láttam a honlapjukon , hogy tilos a hála pénz de biztosn van aki ad , meg lehet el is várjk az orvosok. Hát nem tudom, ma voltunk megint és láttam valaki csomaggal ment be, ki tudja mi volt benne. Ha azon mulna , hogy adok-e vagy sem, biztosan adnék. De nem csak ezen mulik a dolog. Másodiknak: Én is így gondolom, hogy eleget fizettünk már eddig is, baba meg még mindig csak másnak van.
2010. szept. 20. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!