Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a facelle...

Szerintetek ez a facelle pozitív lehet?

Figyelt kérdés

Elvileg 1 napom van a mensiig. Megcsináltam most délutáni vizeletből egy facelle 10-es tesztet.

Kb 1-2 perc elteltével ilyen lett. Majd rögtön egy perc múlva ilyen. Meg mindig nem száradt meg, szóval nem időn túli.

Én mintha látnék valamit. Ha negatív. Akkor rögtön homezo szokott lenni, vagy ráadásul fehér a reagens mező.

[link]

[link]

[link]

2022. okt. 9. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Sajna ez negativ :(

Majd kovi honapban! :)

2022. okt. 10. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:

A facelle egy szuper teszt, ha terhes leszel egyértelműen látni fogod, hogy pozi. 10.dpon halvány de egyértelmű volt.

Ilyen nekem is szokott lenni, mint a tied terhesség nélkül. Azért, ha nem jön meg és mondjuk nem fix a ciklusod van még remény tesztelj egyet.

2022. okt. 10. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia. Lett rajta száradási csík? Nekem negatívnak látszik de halványan ott csík és az egyik oldala mitha picit pirosas lenne. Én korábban teszteltem jóval. Mert az előző terhességeimnél is véreztem hematóma miatt.
2022. okt. 11. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!