Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet rossz témakör, de...

Lehet rossz témakör, de szeretnék olvasni pár véleményt, ami lehetöleg nem kioktató. Így is elég rosszul érzem magam. !?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeptember 22-én volt missed ab kismütétem. 10+3 hetes terhesség volt. Egyszer már átestem ilyenen, aztán megszületett a kisfiam, most megint így történt. Az lenne az egyetlen kérdésem, már elöre látom mit fogok kapni.. 13 napja volt, viszont tegnap este lefeküdtünk a párommal.. Már nem volt vérzés csak sima átlátszó folyás. Hasam nem fájt, csak az elsö hétben. Igen, tudom, 6 hetet kellett volna várni.. Nagyon meggondolatlan voltam, egyszerüen megtörtént. Biztos ti nök tudjátok, hogy értem.. Szükségem volt a páromra, erre az intimitásra, a vágyra, hiányzott ez az egész.. Nyilván most nem erre kellene koncentrálni, tudom jól.. Nagyon rég voltam a párommal, mert külföldön dolgozik, söt a terhesség elején el is voltunk tiltva Mindentöl egyéb okokból.. Egyáltalán nem volt tervbe ez az egész, ezért óvszer sem volt.. De az esetleges terhesség az kizárt dolog!

Az az igazság még kontrolon sem voltam, holnap kell mennem.. Fogalmam sincs elmondjam e.

Igazából az érdekelne, ha van köztetek olyan, aki ezt megtette a 6 hét elött, lett e valami következménye? Valami gond volt e utána?

Nyilván ezekkel a dolgokkal tisztába vagyok, mik történhetnek ilyenkor, kérlek ezt ne mondjátok. Arra lennék kíváncsi mennyire Gyakori, hogy egy ilyen "balesetböl" esetleg valami gond lett?

2022. okt. 5. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan voltam kontrollon missed ab utàn, de nekem a doki azt sem mondta, hogy varjunk 1 ciklust. Foleg nem 6 hetet.

1 ciklust vartunk es megfogant a lànyunk. Nyugi!

2022. okt. 6. 13:01
 12/16 anonim ***** válasza:
9%
Senki sem parázik azon hogy terhes lesz, ha egyszer gyereket akar. Abortuszod volt, most pedig fosol hogy megint terhes leszel,mert nem védekeztél.
2022. okt. 9. 07:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es: a missed ab nem "abortusz", hanem a vetélés müvi bejezése! Ha már veszekedni akarsz, elöször nézz utána, miröl van szó, akkor nem égeted magad ennyire!
2022. okt. 9. 08:01
 14/16 anonim ***** válasza:
8%
Tudom hogy nem egyforma a kettő, nekem is volt missed abom. Arra írtam hogy ha terhes akar lenni, akkor miért parázik?
2022. okt. 9. 08:05
 15/16 A kérdező kommentje:
Jesszus.. Hidd el nekem kedves, én lennék a legboldogabb ha terhes maradhattam volna.. Nem abortusz volt, elhalt a magzat. Nem a terhesség miatt aggódok, erról szó sincs. Amiatt aggódok, hogy lehet e a szeretkezésnek valamilyen következménye, hogy ilyen hamar megtettük. Szeretnék még babát, nyilván, ezért aggódok. De szerintem ez annnnnyira nyilvánvaló, nem hiszem hogy bárki is félreértette volna a kérdés alapján..!
2022. okt. 9. 09:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
14-es: föleg nem a terhességtöl fél, hanem egy esetleges fertözéstöl!
2022. okt. 9. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!