Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet rossz témakör, de...

Lehet rossz témakör, de szeretnék olvasni pár véleményt, ami lehetöleg nem kioktató. Így is elég rosszul érzem magam. !?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeptember 22-én volt missed ab kismütétem. 10+3 hetes terhesség volt. Egyszer már átestem ilyenen, aztán megszületett a kisfiam, most megint így történt. Az lenne az egyetlen kérdésem, már elöre látom mit fogok kapni.. 13 napja volt, viszont tegnap este lefeküdtünk a párommal.. Már nem volt vérzés csak sima átlátszó folyás. Hasam nem fájt, csak az elsö hétben. Igen, tudom, 6 hetet kellett volna várni.. Nagyon meggondolatlan voltam, egyszerüen megtörtént. Biztos ti nök tudjátok, hogy értem.. Szükségem volt a páromra, erre az intimitásra, a vágyra, hiányzott ez az egész.. Nyilván most nem erre kellene koncentrálni, tudom jól.. Nagyon rég voltam a párommal, mert külföldön dolgozik, söt a terhesség elején el is voltunk tiltva Mindentöl egyéb okokból.. Egyáltalán nem volt tervbe ez az egész, ezért óvszer sem volt.. De az esetleges terhesség az kizárt dolog!

Az az igazság még kontrolon sem voltam, holnap kell mennem.. Fogalmam sincs elmondjam e.

Igazából az érdekelne, ha van köztetek olyan, aki ezt megtette a 6 hét elött, lett e valami következménye? Valami gond volt e utána?

Nyilván ezekkel a dolgokkal tisztába vagyok, mik történhetnek ilyenkor, kérlek ezt ne mondjátok. Arra lennék kíváncsi mennyire Gyakori, hogy egy ilyen "balesetböl" esetleg valami gond lett?

2022. okt. 5. 18:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Látom szeretsz 19-re lapot húzni... ott is lehet csak 2-es jön a pakliból, de lehet nagyobb lap. Az újabb fogantatás sem kizárható, de az sem hogy a nem teljes gyógyulás miatt komplikációk lépnek fel. Tényleg addig szeretnéd folyamatosan kísérteni a sorsot amíg izomból arcon nem csap az élet?

Nyugodtan elmondhatod kontrollon, csóválni fogja a fejét az orvos de ennyi. Ha probléma van úgyis látni fogja.

2022. okt. 5. 18:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen mondd el, mert akkor egyrészt esetleg jobban odafigyel, másrészt meg visszahív pár hét múlva újra, és ellenörzi, hogy nem történt-e valami gond.
2022. okt. 5. 19:15
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 3 missedem volt, a doki azt mondta, ha nem vérzem mehet az együtt lét.

Szülés után kell 6 hetet várni.

2022. okt. 5. 19:33
 4/16 A kérdező kommentje:

Igazából ez nem értem.. Nyilván a 6 hét egy kissé túlzás, mert az eslö szülésemnél kellett várni 6 hetet, azért egy missed ab és egy szülés között eléggé nagy különbségek vannak. Olvasgattam itt pár kérdést és sok nö írta, hogy az orvosa a vérzés elmúlàsa után engedélyezte vagy esetleg 2-3 hetet mondott. Szóval lehet az idösebb orvosok, meg a nagykönyv szerinti 6 hetet mondják az ilyenekre.

Eléggé rosszul is vagyok, mert úgy érzem nem kellett volna ilyen körülmények közt ilyet éreznem.. De sajnos már visszacsinálni nem tudom, majd az uh-n szólok, hogy sajna megtörtént a dolog, aztán már csak remélni tudom, hogy nem emiatt fogják a méhemet eltávolítani :/

2022. okt. 5. 19:41
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Nem fogják, van akinek már a kövi vérzése megsem jön mert terhes lesz.
2022. okt. 5. 20:03
 6/16 anonim ***** válasza:
57%

Biztos ti nök tudjátok, hogy értem

Nem, nem tudom.

2022. okt. 5. 20:23
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
#5 a spontán vetélés nem összetévesztendő egy művi befejezéssel
2022. okt. 5. 20:28
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Ne legyen emiatt bűntudatod!

Igenis a gyász része, hogy a szerettünkhöz fordulunk, az, hogy az intimitásra is szükséged volt teljesen normális.

Persze ha azt mondták illett volna várni, viszont nálunk miss ab. után simán a vérzés végèt mondják megvárni.. semmi 6 hét.. az a szülés vagy középidős vetélés után van.

Az érzéseid miatt ne legyen bűntudatod!

( azért a pàrod kiszállhatott volna)

2022. okt. 5. 21:25
 9/16 A kérdező kommentje:

8-as, köszönöm! Erre szükségem volt most.. :) Nyilván már semmi nem fog történni ezek után, mert ahhj, nagyon szarul érzem magam emiatt. ( hacsak majd az uh-n nem csesznek le és mondják, hogy mehet )

Pàrom pedig írtó rendes, már ne haragudj, ha túl személyesen írok erröl.. De nyilván neki is jól esett és most én voltam a hibás, mert közben legalább 100* megkérdezte, hogy biztos nem fáj, biztos akarom e, és konkrétan 5-10 perc után ö állt meg, majd folytattuk "máshogy" az együttlétet, ezért is írtam, hogy a terhesség most kizárt dolog lenne. Volt már ilyen, tehát azért nem vagyok egy szexrobot ( :D ) az elsö missed ab után kivártuk, a szülés után is, söt mikor a kisfiammal voltam terhes a 9. héttöl tiltott volt Minden, az orgazmus is. Most valamiért a lelkemnek erre szüksége volt. Már 8 éve együtt vagyunk, pedig még csak 23 éves vagyok, tehát mindenhogy ö volt az elsö, úgy érzem annyira meghitt lett ez az egész, annyira vágyom rá.. Jaj, most biztos tiszta hülyének néztek, de így érzem! De na, hibát követtünk el, legközelebb, (bár remélem, már csak szülésröl fogunk beszélni) - és azt is remélem nem ezen az együttléten fog múlni, hogy szüljek még - biztosan ellen fogok állni magamnak. :)

2022. okt. 5. 22:58
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Nekem 2020ban volt missedem, 10hetesen.

Nekem pl nem is volt kontroll, mert a covid miatt nem fogadtak. Be kellett telefonálnom, nem 6, hanem 2 hét után, megkérdezték vérzek-e még, van e panasz. Akkor ha akarunk a babába is belevaghatunk.

Nekem azt mondták, amig verzek+3nap, addig tilos a szex, utana mehet is. Így nekem tarott 5 napig a vérzés, 10.napon szexeltünk is.

2.hónapban meg is fogant a lányunk.

Külföldön pl ugyan ezt az eü kaparást csinálják azoknak, akik nem esnek teherbe. Ettöl jobban meg tud tapadni. Igy ott sincs varakozási idő.

2022. okt. 6. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!