Lombik FET 2 db. 5 napos embrió lett beultetve szept.14.én! Szept.27.én hcg béta: 1209,96 MIU/ML. Okt.3. hcg béta diagnosztikus: 1000 IU/L. Okt.4.hcg béta:12796,36 MIU/ML. Segítene valaki értelmezni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 18:24
11/18 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk uh-n ahol terhesség beigazolódott, 6+4 napos és már van szivdobogás. Egy baba maradt végül! Sajnos multheten pénteken enyhe vérzésem is volt de halisten nem folytatódott. El is engedtem a dolgot megmondom őszintén.Azóta kis görcseim vannak mai napig de ez természetes a dokik szerint is. Plusz miután láttam hogy egy baba ott van boldogság van! 10.ik lombikunk sikerült ! És ez még mindig hihetetlen! Szóval nagyon halkan de örülünk!!! És bízunk a legjobbakban továbbra is 🙂
2022. okt. 13. 18:51
12/18 anonim válasza:
Nagyon örülök hogy jól vagytok, gratulálok a babához. Jó egészséget nektek.(lombikos anyuka)
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nektek is viszont kívánom !!🙂
2022. okt. 13. 19:31
14/18 anonim válasza:
Ooo köszönöm nekünk már 2 éves csodák 🙏❤️ gyönyörű időszak lesz élvezd ki minden percét❤️🙏
16/18 A kérdező kommentje:
Azóta is boldogság van! Pár nap és belépek a 11. Hétbe 🙂 2018- ban vágtunk bele először a lombikprogramba mert a férjem spermakepe nem volt a legjobb. Nekem semmi bajom! Első 5 alkalom Pozsonyban volt egy magánklinikan. Barátságos családias környezet! Jól stimulálható voltam azthiszem 8 embrió lett. Első beültetés sikeres de sajnos nem maradt velünk és 5.héten elment! A megmaradt 4 fagyasztott embrióink sajnos nem tapadtak meg. Ezekutan Budapesten a Semmelweisen folytattuk. 4 stimu, se fagyasztas se tapadás semmi nem lett. Ebben az évben úgy éreztük próbáljuk meg újra Pozsonyt. Mindketten jobbnak gondoltuk! Augusztusban stimu 9 embrió. Beültetés megtörtént és halisten ismet sikerült elsőre a tapadás és most még úgy néz ki velünk is marad 🙏🏻Mint írtam az előzőekben 10. lombik! Kitartás mindenkinek aki ebben a helyzetben van és türelem! Rengeteg türelem! ❤️
2022. nov. 10. 21:07
17/18 anonim válasza:
Rettenetesen nagy gratula nektek ❤️🌈🙏 nagyon boldog babavárást.ikres lombikos anyuka ❤️💙
18/18 anonim válasza:
A második vérvétel ugyan ott volt? Csak mert mikor én voltam volt szó ilyenről, hogy számolósan legyen. Lehet a második nem pontos volt csak annyit állapított meg, h legalább 1000. Gratulálok egyébként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!