Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor hány hetes az...

Most akkor hány hetes az embrió? leírás, lentebb.

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál, mert volt egyéb bajom, és mikor mondtam neki, hogy pozitív lett a teszt, csinált egy ultrahangot. (tudom felesleges, mert csak a 6. héttől van szívverés, legyen is:)) És kifejezetten emlékszem hgy azt mondta hogy ez itt a petezsák és benne a magzat.

Na mármost én interneten azt olvastam, hogy a 4.-5. héten csak a petezsák mutatható ki, benne az embrió nem. De nekem egy hónapja volt az utolsó vérzésem első napja, amitől ugye ezt számítani kell (bár ezt sem értem egészen, mert a számításból is több féle van).

Na de szóval bennem ez a kérdés felmerült, esetleg valaki tudja a választ. Az orvostól nem tudtam megkérdezni, mert ott le voltam picit sokkolódva és akkor még ezt nem is olvastam)

2022. júl. 13. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a leleteden? Van CRL érték? Az az embrió ülőmagassaga.
2022. júl. 13. 13:00
 2/7 A kérdező kommentje:

kérlek szépen írom mi áll rajta:

uterusban egy szabályos 6mmes petezsák, benne magzati echo.

Szabályos szikhólyag.

Gr. s 5 (ezt nem tudom mi, azért írtam le)

2022. júl. 13. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó azt jelenti hogy 5 hetes vagy.
2022. júl. 13. 13:14
 4/7 A kérdező kommentje:
5. hetes? Hát azt hogyan. Na mindegy boldogság az egész. Legalább amikor már megyek akkor 7 hetes lesz, és akkor már azért látszik életjel. Köszi
2022. júl. 13. 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó menstruáció első napjától számolják a heteket.
2022. júl. 13. 15:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Az rendben van, de ha onnantól számolom, akkor csak 4 hetes. Na mindegy, lényeg hogy minden rendben legyen. Csak ez picit nekem kavar.
2022. júl. 13. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet a méretből ítélte meg 5 hetesnek vagy ha betöltött 4 hetes vagy az már ugye 5-nek számít.
2022. júl. 13. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!