Nov. 28-án kellett volna megjönnie, de dec. 19-én 1 napig volt meg. Mikorra várjam a kovetkezo mensit?
Figyelt kérdés
osszevagyok zavarodva nagyon.
nov.28àn kellett volna megjonnie,de dec.19èn 1 napig volt meg,barnàs kicsit vères folyàsom.egyenlore nincsenek tuneteim.mikorra vàrjam a mensim?jan 28,vagy 19.kiszàmolàsom szerint,ha terhes vagyok,akkor 8hetes,normàlis ha mèg nincsenek jelei?
2008. jan. 3. 11:07
1/2 anonim válasza:
TEsztet csináltál már? Máskor pontos a mensid? Ha késett 22 napot, akkor szinte egy mensi kimaradt, és az utolsó is barnás volt, akkor ez utalhat terhességre. Miért nem mentél már orvosohoz? Lehet baba, de sajna más is, járj utána!!Nekem sem volt és most sincs semmi tünetem a mellfájdalmon kívül és 18 hetes vagyok
2/2 anonim válasza:
Nekem is egy napig volt valami barnázás és terhes voltam.
6 hetes akkor.Tesztelj mindenképpen.
Nem mindenkinek vannak tünetek.
Nekem az elején fáradákonyság és alvászavar volt csak.
Most vagyok 9 hetes és semmi hányás/nem is hiányzik:)/csak émelygés,éhségérzet.
Szorítok!:)
Sok pisilés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!