Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagy fokú fáradtság, hányinger...

Nagy fokú fáradtság, hányinger vagy túl nagy étvágy, sűrű fehér folyás. Utalhat terhességre? Aki tapasztalt hasonlókat, mi lett az eredmény?

Figyelt kérdés
Egész héten iszonyat fáradt voltam és legszivesebben egész nap aludtam volna. Volt olyan nap, hogy egész nap éhes voltam, sokat ettem, de többször volt hányingerem, nem csak reggel, egész nap kitartott sokszor. Sűrű, fehér folyásom van, nem viszket, nincs szaga. És volt egy nap, lehet hülyén fog hangzani, olyan érzésem volt,mintha bepisiltem voltam és ekkor is nagy mennyiségű folyás volt csak,de én ilyet korábban még sosem tapasztaltam. A jelenlegi ciklusom 11-12. napján nagyon enyhe barna folyásom volt menstruációhoz hasonló görcsökkel. Ja és kb. hét hete folyamatos úgy érzem, mintha lázas lennék, volt is egy kis hőemelkedés egy hete, szédülést is tapasztaltam. Ma járok a ciklus 28. napján és elvileg holnap kéne megjönnie. Várok még pár napot a teszttel, ha addig nem jönne meg és nem is türelmetlenkedni szeretnék, csak kiváncsi vagyok,hogy hasonló tünetekkel nálatok mi lett az eredmény?
2022. okt. 1. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én onnan jöttem rá, hogy terhes vagyok, hogy a legkisebb megerőltetésre is dőlt rólam a víz.
2022. okt. 2. 01:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még mindig nem jött meg,ha ma sem jelentkezik,reggel tesztelek! :)
2022. okt. 3. 07:23
 13/16 fönci válasza:
Kedves kérdező,mi lett a végeredmény?
2022. okt. 12. 14:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Negatív lett és utána meg is jött. Egy ideje a nőgyógyászom javaslatára szedek pár vitamint,mert volt probléma. Lehet azok miatt is most egy kicsit megcsúsztak a dolgok.
2022. okt. 13. 09:59
 15/16 fönci válasza:

Nagyon sajnálom.Azért ne keseredj el, meglátod hamarosan összejön,csak pozitívan.

2022. okt. 13. 10:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyos vagy! Örültünk volna nagyon,ha ez tényleg egy baba miatt van,de minden akkor és úgy fog alakulni,ahogy annak lennie kell! :)
2022. okt. 14. 21:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!