Erős menstruációs görcs, de nem jön meg?
Sziasztok. Szerdán kellett volna megjönnie, de azóta sem jött. Úgy fáj a hasam, mint az első napon szokott amikor már megvan. Teszt negatív lett két napja.
Mellem nagyon fáj, ami szintén nem jellemző rám
Volt valaki hasonló helyzetben? Baba volt vagy végül késve de megjött?
Tesztelj ùjra,a nemvárt napja elött egy nappal énis teljesen negatívat teszteltem
Majd màsnap lett egy nagyon halvány màsodik csík rajta
Nem tudom mennyi értelme lenne tesztelni esetleg ma vagy holnap. A legutóbbi teszt amit csináltam 5-ős erősségű volt (Viola teszt) és az volt negatív.
Vagy termelődhet olyan gyorsan, hogy két napja az is negatív és esetleg közben pozitívvá változik?
Azóta jobban vagy?
Majd kérlek értesíts minket, ha lett valami
Mindenkepp szólok, hogy mi a vége. Jelenleg ott tartok, naponta maximum 2 alkalommal pár másodpercre gorcsol a hasam, de ennyi. Mellem feszül, de az minden mensi előtt szokott és terhesség előtt is feszült így az nem mérvadó.
Tesztre nem volt idom, jovoheten útba tudok ejteni remélhetőleg egy drogeriat, ha nem jön meg, bár semmi jele nincs eddig.
Koszi az érdeklődést :)
Örülök, hogy jobban vagy❤️
Akkor igen valószínű, hogy nem vagy az^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!