Miért görcsölhettem így?
Ma (szombat) van az ovulációm napja, csütörtökön (2 napja) voltam együtt a párommal védekezés nélkül, az előtt pedig hétfőn. Éjjel elég erős, szúrós, mensi szerű görcseim voltak a méhemnél, emiatt forgolódtam. Ez a görcs utalhat a beágyazódásra/megtermékenyülésre, vagy valami hasonlót jelenthet? Mert tudtommal a beágyazódás majd csak 5-7 nap múlva történne meg.
Ovulációkor nem nagyon szokott semmilyen tünetem lenni, nagyritán mellfeszülés/petefészek szurkálás, de most éjjel a méhem szúrt,görcsölt erősen, ilyen még sosem volt velem, csak mensi előtt, de addig még van 2 hetem és szabályos a ciklusom mindig.
Valaki járt már hasonlóan együttlét után 1-2 nappal és baba lett esetleg belőle?
Nagyon várom a válaszokat
Semmire nem utal!valószínű h csak a peteérést érzed.
Nekem ma lett erős az lh teszt és baromira fáj a hasam jobb oldal. Valószínű ott van tüszőrepedésem.
Az ég világon semmire nem utal!! Legyen már eszünk felnőtt nő létünkre!
2 hét mulva tesztelj,ha nem jön meg!
Rendben értem, akkor nem emiatt volt ez.
4-es igen nekem is így volt, menzeszkor szokott jelentkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!