Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől görcsölhet a hasam?

Mitől görcsölhet a hasam?

Figyelt kérdés
30-31 napos rendszeres ciklusaim vannak. A peteérés környékén szoktam néha görcsölni, olyan érzés, mint mensi előtt. Most viszont 24.-e óta minden nap többször is érzem(15-én kell megjönnie). Mitől lehet? Köszönöm!
2014. aug. 8. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok nekem 11 kell megjönnie de már egy hete olyan érzésem van mintha megjönne, és görcsöl a hasam, és fájnak a melleim.Eddig ezt még nem éreztem azért fura.
2014. aug. 9. 07:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is igy vsgyok egy hete görcsölés hányinger ma kellett volna meg jönnie reggeli teszt negativ kiváncsi vagyok neked h lesz
2014. aug. 9. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:
4 nappal a nemvárt előtt látható de nagyon halvány+ és nem 1 vizeletből van, ugy rám jött és teszteltem egyet,holnap után tesztelek még egyet, remélem igy marad, most még nem élem bele magam
2014. aug. 9. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!