Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan aki menstruációs...

Volt olyan aki menstruációs görcs ellenére terhes volt?

Figyelt kérdés

11 dpon járok és egész nap közepes erős menstruációs görcsöm van

Hőgörbém biztató, viszont a progi kicsit alacsony.

Volt aki görcs ellenére pozitívat tesztelt?

2022. ápr. 25. 17:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem rengeteg nő volt/van így.

Nekem is volt menstruációs görcs mielőtt megkellett volna jönnie és a combjaim is fájtak ahogy szoktak de nem jött meg szerencsére.

PMS tünetek.

2022. ápr. 25. 17:36
 2/17 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Velem ez volt, mégis pozitív lett. 11-12-13 dpo görcs, 14 dpo. úgy indultam el itthonról, hogy egy tisztasági betétet bekészítettem, mondván ha valami kezdődik ne legyen meglepi. Görcsöltem, el is könyveltem, hogy ez a hónap sem jött össze. Aztán mikor hazajöttem a munkából délután teszteltem, mert fura érzésem volt- húzódott alul bal oldalt a hasam is- mondom, jó, negatív lesz tuti, de azért teszteljünk. És pozitív lett!

Szóval van remény.

2022. ápr. 25. 17:37
 3/17 A kérdező kommentje:
Azta, nagyon köszönöm és gratulalok ☺️☺️☺️☺️
2022. ápr. 25. 17:59
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
Első terhességnél ugyanolyan pms tüneteim voltak, mint amikor meg akar jönni. Nem is gyanítottam terhességet.
2022. ápr. 25. 20:19
 5/17 A kérdező kommentje:
Akkor ebből azt szűröm le, amíg vér nincs akkor van remény. :)
2022. ápr. 25. 20:23
 6/17 anonim ***** válasza:
16%
Nekem azért nem volt teljesen ugyanolyan a hasfájás, görcsölès babával mint anélkül. Görcsöket jóval kevesebbszer éreztem már a teszt utan mint pl mensi előtt szoktam, viszont tovább tartottak 1-2 perces összehuzodások voltak szintén kisse más erzes volt de zömében amit éreztem kis fájdogálások nem görcsös jellegűek.
2022. ápr. 26. 05:17
 7/17 anonim ***** válasza:
26%
Igen, amíg vér nincs-addig van remény. Most már lassan tesztelhetsz reggel egy 10-es érzékenységű teszttel ;)
2022. ápr. 26. 13:49
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem igazán bírtam ki eddig, 11dpo negatív volt teljesen a predictor
2022. ápr. 26. 13:53
 9/17 A kérdező kommentje:
De majd megírom mindenkepp mi a helyzet 😊
2022. ápr. 26. 13:54
 10/17 anonim ***** válasza:
34%

32napos tűpontos ciklusom volt. Nemvárr előtt 3 nappal kegyetlen erős mensi görcsök, derekfajasaim voltak, már akkor 3 éjszaka alig aludtam valamit, és még fajdalomcsillapítót is kellett be vegyek, aztán a 32.napon semmi...33.napom pozitívat teszteltem.

11hkm

2022. ápr. 27. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!