Volt olyan aki menstruációs görcs ellenére terhes volt?
11 dpon járok és egész nap közepes erős menstruációs görcsöm van
Hőgörbém biztató, viszont a progi kicsit alacsony.
Volt aki görcs ellenére pozitívat tesztelt?
Szerintem rengeteg nő volt/van így.
Nekem is volt menstruációs görcs mielőtt megkellett volna jönnie és a combjaim is fájtak ahogy szoktak de nem jött meg szerencsére.
PMS tünetek.
Szia!
Velem ez volt, mégis pozitív lett. 11-12-13 dpo görcs, 14 dpo. úgy indultam el itthonról, hogy egy tisztasági betétet bekészítettem, mondván ha valami kezdődik ne legyen meglepi. Görcsöltem, el is könyveltem, hogy ez a hónap sem jött össze. Aztán mikor hazajöttem a munkából délután teszteltem, mert fura érzésem volt- húzódott alul bal oldalt a hasam is- mondom, jó, negatív lesz tuti, de azért teszteljünk. És pozitív lett!
Szóval van remény.
32napos tűpontos ciklusom volt. Nemvárr előtt 3 nappal kegyetlen erős mensi görcsök, derekfajasaim voltak, már akkor 3 éjszaka alig aludtam valamit, és még fajdalomcsillapítót is kellett be vegyek, aztán a 32.napon semmi...33.napom pozitívat teszteltem.
11hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!