Vajon a teszt ellenére lehetek terhes? 21L
Mivel nem szokott 40 napnál hosszabb ciklusod lenni, nem gondolnék terhességre, sőt kizárt. Már pozi lenne a teszt. Nyilván az előzőt is mutatta a teszt (sajnálom a veszteségetek)
Vagy hormon gond, vagy az évenként egyszer kimarad a mensi történik. Esetleg elmaradt az ovu, nekem akkor szokott hosszú ciklusom lenni, bár szerencsére ritka.
Ne hívd betegségnek, mert ez írtó fura :D mensi és kész :D Bocsi, hogy "megszóltam", de szexelsz is és kérdezel a témáról, nem kínos dolog mensinek hívni.:)
Ilyenkor, ha a következő menstruációd is elmarad érdemes dokihoz menni, mert lehet ciszta is vagy akármi más ami miatt nem jön meg, és kapsz gyógyszert ami meghozza. Ennyi késésnél már rég pozi lenne a teszt terhesség esetén.
Szóval várj türelmesen. Ha terhesség miatt lenne tüneted a teszt is pozitív lenne. Így lehet akár pszichés is a babára vágyakozás miatt.
Biztos, hogy nem vagy terhes. Minden jót és ne aggódj, előbb utóbb megjön :)
Nem is bírtam felfogni mit akarsz a betegséggel, milyen betegség mondom?
Hívd annak ami a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!