Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány terhességi tesztet...

Hány terhességi tesztet érdemes elvégezni, mielőtt elmennék a nőgyógyászomhoz?

Figyelt kérdés
Fél órája végeztem el. A teszt szerint babát várok... Egyet még mindenképpen meg szeretnék csinálni. Ha az is ezt mutatja, már érdemes a nőgyógyászomhoz fordulnom?
2010. szept. 26. 15:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még nem "mertem" tesztelni, de már majdnem 1 hónapja késik, vagyis az is lehet hogy csak kimaradt. Még várok egy picit. Félek tőle, mert még csak 7 hónapos a babánk még nem lenne itt az ideje a következőnek. De pont ezért gondolom hogy még nem állt, be teljesen, szülés óta 3szor jött meg, de össze vissza.

Neked viszont gratulálok, csodálatos korszak ez. Imádtam minden pillanatát. Én is szeretném hamarosan át élni újból, de azért ennyire még sem hamar.

2010. szept. 26. 20:44
 22/37 anonim ***** válasza:

Tegnap 17:12-es vagyok!

Ne aggódj egy percig sem!Teljesen ideális az életkorotok!A karrier pedig nem minden!Mindennél fontosabb a család,a gyermek!Én 26 vagyok most és sajnos nekünk nem jön össze a baba már 1 éve!Mit meg nem adhatnék egy olyan csodálatos dologért,amit Te most érzel...!!Nem vagyok irigy,tiszta szívemből örülök,annak,hogy kisbabát vársz!

A barátnőm 23 évesen szülte az első babáját!És minden tökéletes náluk mostmár,akkor nem voltak adottak a körülmények sem, se ház,se kocsi,se munkahely semmi!DE megoldották!Azóta van már mégegy babájuk és boldogok!

SIKERÜLNI FOG Nektek is!!!

2010. szept. 27. 09:23
 23/37 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál. Van baba. :)))
2010. szept. 28. 16:59
 24/37 Victory82 ***** válasza:
Szia!Gratulálok neked:) Én is voltam tegnap dokinál,nekem is van petezsákom,5 hetes vagyok:)Csak sajna megint van cisztám is,egy 6x6cm-es,nagyon félek miatta:(Azt mondta a doki,hogy a 12.hétig dől el,hogy kell-e műteni.Pár éve már volt cisztám,akkor a jobb petefészkem fele ráment,ezért félek!Majd írjál,hogy hogy vagytok!!!Viki.
2010. szept. 29. 06:51
 25/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok a babához és Boldog babavárást kívánok!:-)))Vigyázz Magatokra!

Kedves Viki!

Nagyon sajnálom,hogy a baba mellett talált cisztát is de ne aggódj biztos minden rendben lesz és nem kell műtét!Tudom könnyű mondani,hogy próbálj meg nem idegeskedni,mert azzal azt Te is tudod,hogy nem teszel jót se magadnak se a babának!Úgy állj hozzá,hogy nem lesz semmi baj!Én drukkolok Neked nagyon!

Ági

2010. szept. 29. 07:33
 26/37 Victory82 ***** válasza:
Szia Ági!Köszi szépen,nagyon aranyos vagy!Próbálok nem idegeskedni,de nem valószínű,hogy fel fog szívódni a ciszta:(Nekem az előző is "férfiökölnyi "volt.Most remélem nem lesz gond!Köszi még egyszer a bíztatást!!!
2010. szept. 29. 07:37
 27/37 A kérdező kommentje:

Viki! Gratulálok! :) Remélem, minden rendben lesz, szurkolok Nektek!

Én 10 hetes vagyok. Elég vadul hangzik, hogy nem jöttem rá előbb, de igazából meg sem lepett, hogy egy hónap kimaradt, mivel, amióta fogyókúrázok, elég rendszertelenül jön meg... De most abbahagyom, a baba a legfontosabb! :))

2010. szept. 29. 12:09
 28/37 Victory82 ***** válasza:
Szia!Nagyon örülök nektek:)Egyél sok-sok gyümölcsöt,zöldséget!Az a legfontosabb,hogy mindketten jól vagytok!Szedsz folsavat vagy valami vitamint?Írjál,ha van kedved:)Viki.
2010. szept. 29. 14:32
 29/37 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Még semmit, de valamit kellene... Te?

2010. szept. 29. 15:35
 30/37 Victory82 ***** válasza:
Szia!Én 3 hónapja szedek folsavat,napi 2 szemet,a doki meg is dicsért érte:)A kisfiamnál is azt mondta,hogy elég a folsav,ne szedjek vitamint.Inkább egyek sok gyümölcsöt,zöldséget.De ahány orvos,annyi vélemény!A te dokid nem mondott semmit erről?Viki.
2010. szept. 30. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!