Hány terhességi tesztet érdemes elvégezni, mielőtt elmennék a nőgyógyászomhoz?
miért nem örülsz a babának?rosszkor érkezett?vagy valami más gond van?és azt a problémát biztos nem lehet megoldani?
szerintem mindenre van megoldás csak nagyon kell akarni!
örülj a picikédnek mert ezentúl az életedben ő fogja a legtöbb boldogságot és a legszebb dolgokat adni neked!!!!!!
24N
A második teszt eredménye is pozitív lett...
Ha baba van a dologban, mindenképpen megtartjuk. Ez nem is kérdéses. A férjem eszeveszetten örül már most, bennem van egy kis kétség - lehet csak félelem. A körülményeink végülis adottak a gyerekvállaláshoz, 23 és 24 évesek vagyunk, de én kicsit korainak érzem. :)
de hogy korai!pláne ha a férjed meg örül is neki,mert lássuk be ez a férfiaknak szokott inkább probléma lenni,ők szoktak megijedni a gyerekvállalástól!
én még 22 éves se voltam mikor terhes lettem.és abszolút nem bántuk meg mi se egy pillanatra sem!már írtam hogy 20 hós a lányom!
majd meglátod te is hogy a kezdeti félelmed hamar elmúlik és biztos hogy nagyon jó anya leszel!
sok boldogságot!
24N
Viki! Írni fogok! :)
Lehet így nem tűnik korainak, de én mindig úgy terveztem, hogy 30 éves korom körül szülök, addig építgetem a karrieremet... Dehát ha így alakult, akkor így. :)
Szia!
Gratulálok neked nagyon és a másik kismamának is!
Minden jót kívánok Nektek!
Boldog babavárást és jó egészséget Nektek! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!