Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány terhességi tesztet...

Hány terhességi tesztet érdemes elvégezni, mielőtt elmennék a nőgyógyászomhoz?

Figyelt kérdés
Fél órája végeztem el. A teszt szerint babát várok... Egyet még mindenképpen meg szeretnék csinálni. Ha az is ezt mutatja, már érdemes a nőgyógyászomhoz fordulnom?
2010. szept. 26. 15:55
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

miért nem örülsz a babának?rosszkor érkezett?vagy valami más gond van?és azt a problémát biztos nem lehet megoldani?

szerintem mindenre van megoldás csak nagyon kell akarni!

örülj a picikédnek mert ezentúl az életedben ő fogja a legtöbb boldogságot és a legszebb dolgokat adni neked!!!!!!

24N

2010. szept. 26. 17:36
 12/37 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de ha nem örülsz neki, akkor mire vársz??
2010. szept. 26. 17:52
 13/37 A kérdező kommentje:

A második teszt eredménye is pozitív lett...

Ha baba van a dologban, mindenképpen megtartjuk. Ez nem is kérdéses. A férjem eszeveszetten örül már most, bennem van egy kis kétség - lehet csak félelem. A körülményeink végülis adottak a gyerekvállaláshoz, 23 és 24 évesek vagyunk, de én kicsit korainak érzem. :)

2010. szept. 26. 17:53
 14/37 Victory82 ***** válasza:
Szia!Én is kedden megyek a dokihoz,majd írjál,hogy mit mondott,ha van kedved:)Viki.
2010. szept. 26. 18:15
 15/37 anonim ***** válasza:

de hogy korai!pláne ha a férjed meg örül is neki,mert lássuk be ez a férfiaknak szokott inkább probléma lenni,ők szoktak megijedni a gyerekvállalástól!

én még 22 éves se voltam mikor terhes lettem.és abszolút nem bántuk meg mi se egy pillanatra sem!már írtam hogy 20 hós a lányom!

majd meglátod te is hogy a kezdeti félelmed hamar elmúlik és biztos hogy nagyon jó anya leszel!

sok boldogságot!

24N

2010. szept. 26. 18:17
 16/37 A kérdező kommentje:

Viki! Írni fogok! :)

Lehet így nem tűnik korainak, de én mindig úgy terveztem, hogy 30 éves korom körül szülök, addig építgetem a karrieremet... Dehát ha így alakult, akkor így. :)

2010. szept. 26. 18:24
 17/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok neked nagyon és a másik kismamának is!

Minden jót kívánok Nektek!

Boldog babavárást és jó egészséget Nektek! :-)))

2010. szept. 26. 18:48
 18/37 A kérdező kommentje:
Köszönjük!
2010. szept. 26. 18:51
 19/37 Victory82 ***** válasza:
Szia!Mindenki maga érzi azt,hogy mikor áll készen a babára!Én majdnem 26 voltam,amikor a kisfiam megszületett,decemberben lesz 3 éves:)Ő a legédibb kis pasi a világon!Amint elkezd mocorogni a pocakodban,valami megváltozik,akkor olyan valóságos lesz:)Amikor pedig megszületik...azt el sem tudom mondani!Biztosan csodás anyuka leszel,ne izgulj:D Bízzál magadban,lehet,hogy nem véletlen,hogy most akar jönni a babuci!Mi csak a kisfiunknak mondtuk el,hogy tesója lesz,már most puszilgatja,ölelgeti a hasam.Mondtuk neki,hogy "titok",így csak akkor simizi a hasam,ha itthon vagyunk:)Várjuk a híreket és gratulálok nektek!!!Bocsi,ha hosszú lett:D Viki.
2010. szept. 26. 18:53
 20/37 Victory82 ***** válasza:
Köszönjük:)
2010. szept. 26. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!