Ha a középidőtől eltérően estél teherbe, elmeséled mikor történt?
Figyelt kérdés
Amiatt kérdezem, mert annyira ragaszkodnak az orvosok mindig a középidőhöz, kíváncsi lennék mennyire gyakori az,hogy tutira tudod, hogy akkor lettél terhes, amikor elvileg nem lehetett volna.:)2022. szept. 18. 19:20
1/10 anonim válasza:
Mensi után 2 nappal.
Előtte a mensi előtt 10 nappal.
2/10 anonim válasza:
Amikor már bármelyik pillanatban megjöhetett volna.
(nem tervezett terhesség, akkor 1x nem védekeztünk és vettem be esemény utánit is)
3/10 anonim válasza:
Mensi után 2 nappal szexeltünk, abból fogant a fiunk, (betegség miatt abban a hónapban az az 1 volt, így halálbiztos. Folyamat 1.5 héttel nagyobb volt, mint a mensi alapján számolás.
Lányom is akkortájt sikerülhetett, ott 2-3 naponta szex volt. De ő is 2héttel nagyobb méretekkel rendelkezett az első uh-tól
4/10 anonim válasza:
Amikor meg kellett volna jönnie. Mensi helyett ovu. A kis babám jövőhónapban érkezik 🥰
5/10 A kérdező kommentje:
Aztamindenit! Na hát akkor nem véletlen szokták mondani, hogy ha egy gyerek jönni akar, akkor jönni fog.
2022. szept. 18. 20:22
7/10 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, de méretei alapján a 20.+ napon. Nem terveztük, így nem tudok pontosat mondani, csak sejtjük.
18hkm
8/10 19b89 válasza:
Mensi előtt 3 nappal és biztos volt az időpont.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, aki lepontozott, miért tette, a kérdést megválaszoló hasznos infók....én mindenkinek zöldet nyomtam :)
2022. szept. 19. 18:52
10/10 anonim válasza:
Első baba 6. ciklusnap (még kicsit meg volt), 2. baba 8. ciklusnap (épphogy elmúlt a mensim).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!