Középidőtől mensziig érzrm a méhem 3. hónapja. Milyen probléma lehet ez?
Addig keress orvost, amíg foglalkozni is hajlandó valamelyikük veled, mert ez valóban nem állapot mégha a vélt diagnózis meg is van. Ne hagyd ennyiben! Lehet másról is szó. Én már sajnos nagyon sokat csalódtam az orvosokban. S ott tartok, hogy problémám megoldását 2 orvos asszisztenciájából teszem össze, mégha nem is etikus.
Na de amit megéltem velük. Igenis járj utána, konkrétan mi bajod lehet, magyarázzák el és találjanak megoldást. Ez a feladatuk.
Kívánok hozzá erőt és kitartást és ne hagyd magad!
Szia!
A hátrahajló méhnyak nem okoz ekkora problémát,mert nekem is az van hátrahajló méhhel együtt és mégis van 4 gyerekem.Az igaz,hogy nehezebben esünk teherbe,ezért ajánlott ilyen esetben a kutyapóz.Szerintem igyál cickafarkteát középidőig,hátha enyhül a bajod.Tehetsz bele egy kis kamillát meg körömvirágot,mert ezek is elősegitik a gyógyulást!Jó egészséget és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!