Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az édesanya ebben az esetben?

Ki az édesanya ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Embriót fognak beültetni a méhembe, amely nem az én és nem a férjem sejtjei által termékenyült meg, hanem névtelen adományozó ajánlotta fel olyan párnak, akiknek másképp nem lehet gyermekük.

Ha terhes maradok ezzel a picivel, én leszek az igazi édesanyja?

2010. szept. 25. 20:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Férjed,hogy fogadta a dolgot?Csak mert ok,hogy a Te testedben fejlődik,meg minden,de effektív neki semmi köze nem les a babához...fel fogja tudni dolgozni?Nem kötöszködés képpen kérdezem,csak mert általában a pasiknak fontos,hogy örökítsenek...már mint a férfiúi hiúságuk miatt..Bár gondolom elég erős a kapcsolatotok,ha ebbe is belement
2010. szept. 27. 13:28
 12/14 A kérdező kommentje:

Jogos a kérdésed, nem veszem kötözködésnek. Elfogadta ezt a helyzetet, mert jelenleg más lehetőségünk nics, de én látom rajta, hogy nem 100%-osan boldog a gondolattól... Én nagyon kértem, hogy alaposan gondolja át, hogy belemenjünk-e, mert csak miattam ne mondjon igent, nem akarok rátukmálni valamit, amit ő nem akar, de végül is azt mondta, hogy szeretne így is babát.

Tudod, mi már nagyon sok mindenen túl vagyunk, nagyon régóta próbálkozunk, és van egy pont, amikor az ember átértékeli a dolgokat, pl. nem az a legfontosabb, hogy biológiailag enyém legyen a gyerek, hanem hogy legyen egy egészséges gyermekünk, és boldog család lehessünk mi is.

2010. szept. 27. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Örülök,hogy nem bántásnak vetted a kérdésemet.Drukkolok nektek,nagyon sok boldogságot kívánok!

Majd írjál,hogy hogyan sikerült a beültetés!!

Szió

2010. szept. 27. 17:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyos vagy:)) Megírom majd, hogy hogy sikerült.

Szia!

2010. szept. 27. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!