Mi értelme van a hőmérőzésnek, és az ovutesztnek?
Ha egy párkapcsolatban gyakran (naponta-kétnaponta) van együttlét, akkor ezeknek a dolgoknak mi az értelme? ha így is úgy is van együttlét mindenféle eszköz nélkül. Miben tud segíteni ez a két eszköz ilyen esetben? :) olyan stresszesnek gondolom ezt, hogy minden nap hőt kell mérni, meg ovulációs tesztet csinálni...
Akkor gondolnám értelmét ezeknek, ha egyébként nincs együttlét a kapcsolatban... vagy rosszul látom? nekünk már született gyermekünk, viszonylag hamar megfogant, most a másodikra gyúrunk, de még csak most kezdtük a próbálkozást. :)
Szia :) nálam azért van ezeknek jelentősége, mert a ciklusom alatt mindig máskor van ovum. A lut. fázis ugye állandó személyenként, így ha tudom az ovu pontos idejét, azt is tudom, hogy mikor kellene megjönnie. Ha nem használok ovu tesztet és nem mérem a hőmet akkor nem tudom mikor kell megjöjjön. Pontosabban mondva már beállt az elmúlt fél évben, de amíg nem állt be a ciklusom az orvosi támogatástól, addig csináltam. Most 3 hónapja már nem, mert pontossá varázsoltuk a ciklusomat :)
Nálam ez az oka, amiért csináltam. De nyilván mindenkinél más az ok :)
Remelem tudtam segiteni
Előző vagyok.
Annyit tennék még hozzá, hogy emiatt derült ki első körben, hogy nem volt peteeresem, hőmérőzve derült ki. Ezért tudtuk időben elkezdeni a támogatást, így az is szépen látszott, melyik az esélyes hónap és melyik nem.
Utoirat: szerintem is macerás és stressz forrás csinálni ezeket. Nekem legalábbis. Örülök hogy végre nem kell
- nem mindenki tud 2 naponta együtt lenni, ha olyan a munkájuk, fáradtabbak, gyerekek vannak stb stb
- és van aki védekezésre használja az ovutesztet, akkor fontos tudni melyek a termékenyebb napok, hogy akkor óvatosak legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!