Inofolic tényleg hatásos?
Lassan 1 eve probalkozunk a 2. gyerkoccel eddig sikertelenul, voltam orvosnal minden rendben talalt annyi hogy most javasolta az Inofolicot + melle E es D vitamint.
(Fel eve hagytam abba a szoptatast az elso gyermekemnel, bal petefeszkembe voltak tuszok elozo ciklusban ossze is esett azt mondta a dokim nyilvan sajna azota megjott)
Tenyleg ennyire hatasos lenne ez a por? Kinek segitett? Napi 1v 2 tasakkal kell inni?
Sziasztok,
valakinek sikerült azóta? :)
Sziasztok én is most iszom az Inofolic prémiumot masodik hete orvos javallatara napi 1 tasak.
Eddig normal 28-30 naposak voltak a ciklusaim de most októberben nem jött meg egyáltalán és meg most sem most járok a 44. Ciklusnapnal és 16 nap kesesnel a 9. és 10. Késős napon teszteltem és sajnos mind a kettő negatív lett így már nem merek tesztelni elkerulve a csalódást mi is próbálkozunk már egy jó ideje eredménytelenül
nem tudom hogy esetleg az Inofolic okozhatja az ilyen fokú késést eddig soha nem történt velem ilyen
Ötletek esetleg?
Gratulalok 12-es!😍 boldog babavarast! :)
13-as, ugyan ebben a cipoben jarok… szeptember 21-en jott meg, ra 1 hetre voltam dokinal aki ajanlotta az inofolicot, meg aznap el is kezdtem szedni. Alapbol 32-38 naposak a ciklusaim, kb 18-21.napon szokott ovum lenni. 20.nap korul elkezdett szurni a petefeszkem, de semmi arra utalo jel nem volt, hogy ovulalnek, tesztem is negativ volt. Kozben sajnos 2 hete covidos lettem es abbahagytam a szedeset mert orultem, hogy elek😅 elkezdtem pecsetelni is 5 napig…. Elegge kiborultam, rendeltem digitalis lh tesztet is, hatha csuszik az ovulacio es nem kimarad, illetve homerozni is elkezdtem. Ciklusom 40.napjan volt teszt es ho alapjan ovulaciom… csupan 20 napot tolodott🥲
Olvastam, hogy tobbeknel okoz csuszast es noveli a ciklus hosszat, de elvileg 2-3 honap alatt be kellene allnia.
En abbahagytam igy, ha megjon ujrakezdem lehet, de addig marad csak a mehpempo.
Utolsó vagyok, erre tévedtem. Hátha valakinek segítség😊
Decemberben kezdtem el szedni az inofolicot újra, és még abban az ultra hosszú ciklusban megfogant kislányom☺️ a 18.hétben járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!