Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inofolic tényleg hatásos?

Inofolic tényleg hatásos?

Figyelt kérdés

Lassan 1 eve probalkozunk a 2. gyerkoccel eddig sikertelenul, voltam orvosnal minden rendben talalt annyi hogy most javasolta az Inofolicot + melle E es D vitamint.

(Fel eve hagytam abba a szoptatast az elso gyermekemnel, bal petefeszkembe voltak tuszok elozo ciklusban ossze is esett azt mondta a dokim nyilvan sajna azota megjott)

Tenyleg ennyire hatasos lenne ez a por? Kinek segitett? Napi 1v 2 tasakkal kell inni?

2022. szept. 12. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

valakinek sikerült azóta? :)

2022. okt. 10. 07:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. A válasz leírása után 2 nappal pozitívat teszteltem, a 3. Inofolicos hónap sikerrel járt :)
2022. okt. 11. 10:50
 13/16 anonim válasza:

Sziasztok én is most iszom az Inofolic prémiumot masodik hete orvos javallatara napi 1 tasak.

Eddig normal 28-30 naposak voltak a ciklusaim de most októberben nem jött meg egyáltalán és meg most sem most járok a 44. Ciklusnapnal és 16 nap kesesnel a 9. és 10. Késős napon teszteltem és sajnos mind a kettő negatív lett így már nem merek tesztelni elkerulve a csalódást mi is próbálkozunk már egy jó ideje eredménytelenül

nem tudom hogy esetleg az Inofolic okozhatja az ilyen fokú késést eddig soha nem történt velem ilyen

Ötletek esetleg?

2022. nov. 3. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Gratulalok 12-es!😍 boldog babavarast! :)

13-as, ugyan ebben a cipoben jarok… szeptember 21-en jott meg, ra 1 hetre voltam dokinal aki ajanlotta az inofolicot, meg aznap el is kezdtem szedni. Alapbol 32-38 naposak a ciklusaim, kb 18-21.napon szokott ovum lenni. 20.nap korul elkezdett szurni a petefeszkem, de semmi arra utalo jel nem volt, hogy ovulalnek, tesztem is negativ volt. Kozben sajnos 2 hete covidos lettem es abbahagytam a szedeset mert orultem, hogy elek😅 elkezdtem pecsetelni is 5 napig…. Elegge kiborultam, rendeltem digitalis lh tesztet is, hatha csuszik az ovulacio es nem kimarad, illetve homerozni is elkezdtem. Ciklusom 40.napjan volt teszt es ho alapjan ovulaciom… csupan 20 napot tolodott🥲

Olvastam, hogy tobbeknel okoz csuszast es noveli a ciklus hosszat, de elvileg 2-3 honap alatt be kellene allnia.

En abbahagytam igy, ha megjon ujrakezdem lehet, de addig marad csak a mehpempo.

2022. nov. 3. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, erre tévedtem. Hátha valakinek segítség😊

Decemberben kezdtem el szedni az inofolicot újra, és még abban az ultra hosszú ciklusban megfogant kislányom☺️ a 18.hétben járok!

2023. ápr. 30. 15:32
 16/16 anonim ***** válasza:
7es vagyok. Abban a hónapban, szeptemberben még megjött , azóta a 35.hetet tapossuk ☺️
2023. máj. 20. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!