Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 éves vagyok és pár kapcsola...

16 éves vagyok és pár kapcsolatban élek!4 napja késik!van ok az aggodásra? semmi tünetem nincs a terhességre rosszul nem vagyok sem fáradt az étvágyam sem változott egyszerűen csak 4 napja késik.

Figyelt kérdés
köszönöm ha segítesz!

2022. szept. 10. 09:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia. A legegyszerubb ha csinálsz egy tesztet. 4 napos késésnél már akár most is elvegezheted. Barmilyen teszt jó lehet.

Ha negatív de egy hét múlva sincs menszesz csinálj megegyet.

Előfordul, hogy amikor elkezdunk aktív szexuális életet élni az addig oramu pontosságu ciklus felborul.

De egyébként is előfordul hogy eddig mindig napra pontos volt, de most mondjuk egy front hatás, egy stressz, egy betegség vagy olyan étel miatt késik pár napot.

Ne aggódj :)

2022. szept. 10. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem aggódni kell hanem védekezni.
2022. szept. 11. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!