Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szex "kényszerből"?

Szex "kényszerből"?

Figyelt kérdés

Másnak is van olyan problémája, hogy pont a legtermékenyebb időszakban nincs kedve a szexhez?

Nagyon szeretnénk ezt a babát, de valahogy mindig úgy jön ki a lépés, hogy ilyenkor van hozzá a legkevésbé kedvem. Valahogy mindig ilyenkor van rossz napom a munkában, fáradt vagyok, felidegesített valami stb...

Ti mit tesztek ilyenkor? Így nem próbálkoztok, vagy inkább "erőltetnétek", hátha most jönne össze a baba?

2022. szept. 8. 11:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Igen, így volt, ha nem nálam, akkor legtöbbször a férjemnél.

Ha mégis erőltettük, nem lett benne köszönet, szóval egy idő után már az esélytelenek nyugalmával vártam a nemvártat, mert egy év alatt ha 3-4x volt olyan ciklusom, hogy reális esély lett volna a babára (de még úgy sem sikerült kétnaponta együtt lenni termékeny napokon), akkor sokat mondtam.

A férjem ha rágörcsölt, nem tudott elélvezni, csinálhattunk bármit. Márpedig anélkül ugye nehéz lett volna megtermékenyülnöm...

2022. szept. 8. 11:59
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Engem meg pont az ellenkezoje zavar. A termekeny hetemben mindig szexelnek utana meg egy az hogy felek nehogy a beagyazodasra nincs jo hatassal…. plusz nincs is utana mar kedvem. Valoszinu mondjuk ennek lelki eredetu okai is vannak de szegyenlem hogy igy erzek…
2022. szept. 8. 11:59
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Én nem tudtam volna erőltetni. Úgy éreztem volna, hogy azzal becsapom/megalázom a párom. Szóval akkor az a hónap kimaradt volna max. Pont ezért nem is ovu teszteltem..stb, hogy ne tudjam mikor “kéne együttlenni” és ne legyen ilyen helyzet.. de ezt úgy írom, hogy nekünk nem is volt szükség rá.. hosszas sikertelen hónapok után nem tudom mit mondanèk erre.
2022. szept. 8. 12:00
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Próbáljatok meg azon a héten elmenni wellnessezni, pihenni 🙂
2022. szept. 8. 12:02
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez egyénfüggő, hogy ki mit lát jónak ilyen esetben tenni, és kinek mekkora probléma szexelésnél az, hogy mennyire van hozzá kedve. Mi annyira akartunk gyereket, hogy olyankor is együtt voltunk, amikor más esetben nem lettünk volna. Azt, hogy nektek mi a jó, csak ti tudjátok.
2022. szept. 8. 12:05
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
Sajnos velünk is ugyanez a helyzet. És a baba már évek óta nem akar jönni szóval ez egyre rosszabb és rosszabb lesz. Már az öngyilkosságon gondolkodom. Ebből nem látok kiutat.
2022. szept. 8. 12:19
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó! Remélem ez csak vicc! Ilyenre még gondolni sem szabad!
2022. szept. 8. 13:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A próbálkozás első hónapjaiban ilyenkor elengedtük a dolgot. Nem akartam, hogy kényszer legyen, én őszintén szerettem volna, ha tényleg gyönyörteli a próbálkozás is.

Aztán eljött az a pont, amikor ha volt kedvünk, ha nem, én akkor is erőltettem a kérdést. Nem vagyok rá büszke, akkor sem voltam az, de ez van, én teherbe akartam esni, ennek meg nagyon más módja nem volt. A férjem sem reagál különösebben jól a kényszerhelyzetre, de azért valahogy csak teljesített, már a második babánkat várjuk, szóval végül is működött a módszer.

2022. szept. 8. 13:21
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk dettó mint az 1-es válaszolónál plusz nekem fájni szokott a hasam mikor termékeny napok vannak és qvára nincs kedvem így kekszelgetni és nem is érdekel már:) Akkor kekszelünk mikor kedvünk van hisz nem vagyunk robotok hogy már pedig most kell mert akkor lesz csak gyerek.Ez nem a középkor hogy muszáj gyereket nemzeni:)) Főleg ilyen energi és élelmiszer árak mellett nagyon érdemes ezt átgondolni bár ilyen hogy mindig minden tökéletes ugye nincs:D
2022. szept. 8. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Biztos akkor van jó napod?

Mmint ėn is azt gondoltam, és semmi kedven nem volt..aztán kiderült, hogy korai ovum van..

2022. szept. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!