Milyen gyakran szexeltetek, amikor babát terveztetek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 21:00
11/18 anonim válasza:
Mi rendszeresen.Nem figyeltem,de arra igen,hogy peteérés előtt ,alatt,után mindig együtt legyünk.9 hónapig nem jött a baba.Aztán megbeszéltük,hogy mégsem akarunk 3.babát,jó ez így.Teljesen elrngedtük.Aztán egyetlen egyszer nem védekeztünk,mondván,hogy arébb a peteérés...persze egyből terhes lettem.😅😅Most vagyok 10 hetes.
12/18 anonim válasza:
Az lemaradt,hogy nyilván együtt kell lenni,de nem a rendeszetes,vagy rendszertelen szex miatt fog össze jönni,hanem mikor ő akar.
13/18 anonim válasza:
Naponta. #9nel vagyrombolo, nalam vagyfokozo volt. Elso honapban sikerult.
14/18 anonim válasza:
2008-ban estem teherbe, a ferjem volt hogy napi 2-3 alkalommal elvezett a huvelyembe. Ha jol emlekszem 8-10 nap alatt jott ossze.
15/18 anonim válasza:
Kérdező, te vagy az a perverz hülye, aki privivel zaklat?
16/18 anonim válasza:
Az hát a nyomorult!Nekem is írt!Biztos erre veri!🤮🤮🤮
18/18 csiklóvezér válasza:
Én mindennap teleküldtem, de csak 3-4 hónap után sikerült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!