Ciklus 25 napján vagyok. Görcsölget a hasam fáj a fellem. Tudom lehet menstruáció jele is de már pár napja görcsölget. 11 napja volt ovum. Van esély? Nem merek még tesztet csinálni. Ja ciklusaim 28 naposak
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 12:11
1/10 A kérdező kommentje:
mellem fáj. Elírtam cseppet
2022. szept. 4. 12:12
2/10 anonim válasza:
Már csak 3 napot kell kibírnid türelemmel.
3/10 A kérdező kommentje:
Tudom. Reménykedek❤
2022. szept. 4. 12:16
4/10 anonim válasza:
Aktus után minimum 14 nap, de egyébként a biztos eredményért várnék 2 nap késést minimum.
Jártam már úgy hogy menzesz előtt 1 nap full negatív 3 nap késes meg full pozi.!
5/10 anonim válasza:
Most milyen választ vársz?
Tenirod le, hogy lehet baba is és lehet mensi is. Szerinted mi többet tudounk? Beléd látunk?
Ha késik, tesztelsz, majd kiderül...
Imádom az ilyen nesze semmi kérdéseket 🤦♀️
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Igen igazad van. Csak nagyon várom hogy végre pozítív legyen a teszt. Mert szerintem ez természetes ha szeretnénk a babát. Biztos van más is ilyen cipőbe.
2022. szept. 4. 13:58
7/10 anonim válasza:
Teszt mondja meg 11 dpon egyértelmű a predictor vagy facelle, addig csak találgathatsz
8/10 anonim válasza:
7.
Nem,11.dpo-n még rohadtul nem egyértelmű még az érzékeny teszt sem...
9/10 anonim válasza:
De ha van tünet akkor hcg is, nekem mindig az volt ilyenkor, nem egy terhességem volt
10/10 anonim válasza:
9. Csakhogy ezek nem tünetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!