Hogy mondjam el anyunak hogy babát várunk? Vajon fog neki örülni?
Sztem fog neki örülni!Ha meg nem annyira, akkor azt mondom, h minden csoda 3 napig tart!Tehát:ha látja a gömbölyödő pocidat, meg mennyire szereted, és vágytál rá, hidd el, meg fog változni!
Sztem egy pohár köszöntő alkalmával rá lehetne térni...bárcsak mi is itt tartanánk már...
Szia!
Én 30 vagyok és már nagyon vároma babát. Ebben a hónapban én a pozitív tesztet szántam anyunak ajándéknak. Sajnos a azóta megjött és gondolom a pozitív tesztem sem az már.:(
De biztos örülni fog, ha tud róla hogy már próbálkoztok, szerintem tényleg egy pohárköszöntőnél mondhatod hogy jövő karácsonykor már eggyel többen lesztek.
Gratulálok. Jó egészséget.
Én is ebben a cipőben járok.
Mi biztos, hogy szenteste fogjuk elmondani.
Valószínű, hogy az ajándékkisérő kártyát nagymamának és nagypapának fogjuk címezni :D
Egyébként Én is nagyon tartok tőle, de nem tudom miért, jó kapcsolatunk, férjnél vagyok, van házunk, szeretjük egymást...tehát minden adott.
Mondjuk én csak 20 éves vagyok. De hallottam 30 éves nő szájából is, hogy "hogy mondjam el a szüleimnek" :)
Egy baba mindig nagy boldogság, ha először meg is lepődik, de biztos, hogy majd örül neki!!
Sok boldogságot, és Boldog Karácsonyt.
Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam....
Szia. Mi is tavaly karácsonykor mondtuk el, és én az ajándékra rátűztem a baba első uh képét. De ha ilyenetek nincs, akkor vegyetek egy pici kis cipőt.
Gratulálok!
Üdv, 5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!