Hányszor voltatok egyutt, amikor babat terveztetek? Sokat, vagy csak amikor jol esett?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 17:55
11/14 anonim válasza:
Komolyan mi értelme a válaszokat pontot i egy ilyen kérdés alatt? Mindenki leírja nála hogy volt. Ezen mi nem hasznos vagy hasznos? 🤦♀️ Olyan szánalmas az egész.
12/14 anonim válasza:
Egyszer voltunk együtt egész hónapban. Így jött ki. De ez is elég volt, terhes lettem.
13/14 anonim válasza:
Alapból hetente egyszer voltunk együtt abban az időben, mert annyira fáradtak voltunk a sok munkától hogy alig éltünk. 4. hónapban sikerült, és kétszer voltunk együtt aznap, amikor összejött. :)
14/14 anonim válasza:
Amikor jól esett. Az ovumat is csak tippre tudtam, egy telefonos alkalmazásból, de ugye nem is biztos, hogy tényleg akkor volt. De igazából mindegy is volt, ha nem volt kedvem pont akkoriban szexelni, akkor nem szexeltünk. Heti 2-3 szex mellett fél év után sikerült. Szerintem kb egy év után kezdtem volna hőmérőzni meg tudatosabban próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!