Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek több terhessége is...

Akinek több terhessége is volt, a pozitív teszt előtt mindig ugyan azok a tünetek voltak?

Figyelt kérdés

Azokhoz szólna leginkább a kérdésem, akik több alkalommal voltak már várandósak.

Mindig ugyan azok voltak a tünetek a pozitív teszt előtt?

Egyszer voltam várandós, de őt elvesztettük sajnos.

Akkor egyetlen tünet volt csupán, az eszméletlen mellfájdalom.

Most 13 dpon vagyok, hőm 36.98 volt reggel, ami jó, hiszen ilyenkor már nemvárt előtt egy nappal el szokott kezdeni leesni, most ne tette meg.

Ezen kívül csak egy furcsa nyomás érzés van a hasamban, de semmi több.

Ettől függetlenül reménykedhetek szerintetek? Vagy egy embernél jellemzőbb, hogy ugyan az(ok) a tünet(ek) jelennek meg, mint előző terhesség elején?

2022. szept. 1. 07:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

3 terhességem volt. A mostani még csak tegnap derült ki.

Az első kettőnél ugyan azok a tünetek voltak. Most kb semmit nem érzek a cici viszketésen kívül. Egy picit nagyobbak is lettek, de nincs feszules, nincs teltsegerzet.

Ne alapozza a tünetekre. :)

2022. szept. 1. 09:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan még csak kétszer voltam (vagyok) várandós, de mindkettő totál más volt. Az első trimeszter egésze is, meg így a nemvárt előtti napok is. Szerintem se alapozz a tünetekre.
2022. szept. 1. 09:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi nektek!😊
2022. szept. 1. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Tök más volt a 2

2022. szept. 1. 14:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Teszteltél,mizujs kérdezö?
2022. szept. 3. 17:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Ismét megjött. Nem is lepődtem már meg rajta :(
2022. szept. 4. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!