Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen szokatlan jelei voltak...

Milyen szokatlan jelei voltak annak, hogy terhes vagy?

Figyelt kérdés
Pl. máskor mindig feszült fájt a melled mensi előtt, de a terhesség elején semmi ilyet nem tapasztaltál. Vagy soha nem fáj a fejed, de terhesen igen. Ilyeneket tapasztaltatok?

2022. aug. 31. 13:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyetlen szokatlan tünetem volt: enyhe hőemelkedés érzés és társult hozzá egy picike szédülés. Ez aznap jött mikor pozitívat teszteltem 13.dpo d.u már pozitív lett a 10-es teszt
2022. szept. 1. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem az első (nem tervezett) terhességnél majd leszakadtak a melleim, a lépcsőn alig bírtam közlekedni, pedig akkor még hírből sem ismertem a pms-t. (Azt, hogy ez mikor jelentkezett a cikluson belül, sajnos nem tudom megmondani, mert az egy furcsa szitu volt, az utolsó rendes menstruációm 10.28. az akkori papírok szerint, 11.18-án pedig az első tesztnél már ugyanolyan volt a két csík, délután is... sajnos az a baba elment, így nem derült ki, hogy mikor foganhatott.)

A másodiknál csak mellfeszülést tapasztaltam, de akkor már pár hónapja rendszeres volt a pms is, talán csak annyi volt más, hogy a mellem formája is határozottan megváltozott, de igazából csak próba-szerencse alapján teszteltem a nemvárt napján, és szinte ugyanolyan lett a két csík 😀

Egyéb tünet, rosszullét később se jött, de mivel édesanyámnak se volt annak idején, így szerintem ez nagyban függ a genetikától, szerintem te is családon belül tudakozódj! :)

2022. szept. 2. 12:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Én az első babánál már aznap teszteltem mikor meg kellett jönnie. Szédültem, émelyegtem más nem volt. Tervezett baba volt szóval a 4 hónap alatt mindig csináltam tesztet a nemvárt előtt. De akkor más volt. Valahol mélyen legbelül éreztem hogy az vagyok. Ez tényleg amolyan anyukás megérzés. A kislányom azóta most töltötte az egyet és mi a születése óta megszakítással "védekeztünk". Nem voltunk túl aktívak, de az utóbbi időben igen. Aminek az eredménye az lett hogy " becsúszott " egy baba.Nemrég tudtam meg. Nem terveztem ennyire korán tesót, de madarat lehetne fogatni velem. Úgy vettem észre hogy késett a bajom. Máskor is volt ilyen a szoptatás alatt hogy egy hónap kimaradt, én elég korán véreztem szülés után újra. Viszont egyszer sem csináltam tesztet, de most éreztem hogy ott van. Utólag visszagondolva volt egy napon amikor eszméletlenül szédültem, pedig én nem szoktam . Mióta meg tudom azóta émelygés és szédülés ugyanúgy mint az elsőnél.
2022. szept. 5. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!