Milyen szokatlan jelei voltak annak, hogy terhes vagy?
Nekem az első (nem tervezett) terhességnél majd leszakadtak a melleim, a lépcsőn alig bírtam közlekedni, pedig akkor még hírből sem ismertem a pms-t. (Azt, hogy ez mikor jelentkezett a cikluson belül, sajnos nem tudom megmondani, mert az egy furcsa szitu volt, az utolsó rendes menstruációm 10.28. az akkori papírok szerint, 11.18-án pedig az első tesztnél már ugyanolyan volt a két csík, délután is... sajnos az a baba elment, így nem derült ki, hogy mikor foganhatott.)
A másodiknál csak mellfeszülést tapasztaltam, de akkor már pár hónapja rendszeres volt a pms is, talán csak annyi volt más, hogy a mellem formája is határozottan megváltozott, de igazából csak próba-szerencse alapján teszteltem a nemvárt napján, és szinte ugyanolyan lett a két csík 😀
Egyéb tünet, rosszullét később se jött, de mivel édesanyámnak se volt annak idején, így szerintem ez nagyban függ a genetikától, szerintem te is családon belül tudakozódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!