Milyen szokatlan jelei voltak annak, hogy terhes vagy?
Minden pms tünet elmaradt ezért javában késett mire észrevettem, hogy hiányzik a mensim...mondjuk egyszer voltunk együtt a ciklusban így nem is gondoltam sikerre.
Másodiknál meg erős megszédülés ebéd után, ha nem ültem volna tuti elvágódok a földön illetve nem a megszokott módon és helyen kezdett fájni a hasam. Mensinél teljes alhas meg petefészek fájdalom van mindig... terhesen meg csak a méhem...köldök alatt tenyérnyi részen. Egyszerűen fura volt.
Első babával szó szerint semmilyen más tünet nem volt csak a menzesz elmaradása. Sőt, 1 hete késett és még mindig nem volt semmi, ezután szépen sorban. Pms az volt a nemvárt körül egyébként.
Második terhességemnél mellfeszülés 2-3 nappal nemvárt előtt, ez nálam egyáltalán nem jellemző, ekkor délutáni teszt már pozitív volt. Pms ugyanúgy volt nekem.
3-as vagyok. Igen terveztük a babát. 5 évet vártunk az első sikerre az sajnos missed ab lett. Utána másfél év múlva sikerrel jártunk.
És igen, nem védekeztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!