Ugye nem vagyok terhes?
Sziasztok!
Azzal szeretném kezdeni, hogy lehet engem szidni és felelőtlennek hívni, de változtatni már nem tudok a helyzeten.
17 éves vagyok, két éve vagyok a párommal kapcsolatban, egy éve élek szexuális életet. A kíváncsiság sajnos nagyon hajtott, így a pillanat hevében egy pillanat erejéig védekezés nélkül betette.természetesen többet nem fordul elő, több eszem lesz, de ezzel már nem tudok mit kezdeni.
Jelenleg az a helyzet hogy ez kevesebb mint egy hete történt, a menstruációmnak pedig 4 nap múlva kell megjönnie. Rendszertelen, így néha +-5 nappal kell számolnom, főleg mert elég stresszes az életem. Ezen kívül mostanában kifejzetten fájdalmasak voltak a menstruációim, pedig korábban nem volt jellemző. Na meg elég erősek.
Két napig barna folyásom volt. Korábban ugyanilyen előfordult már velem, de két nappal a menstruációm előtt és csak egy napig vagy utána két napig. A tipikus menstruáció előtti tüneteim megvannak a mellfájáson kívül. Vagyis az is van de csak kicsit. Azonban minden más stimmel pontosan. (De tudom hogy ezek egyezhetnek a terhességgel is)
Nagyon félek attól, hogy terhes leszek. Kb két hónapja kiszakadt és vettem be esemény utáni ami eléggé megzavarta a ciklusomat, de nem tudom, hogy ez kihathat e még mindig rá.
Nagyon köszönöm annak aki elolvasta, és remélem kapok választ.
Ahogy említettem lehet még mindig a feje tetején áll mindenem az esemény utáni után, bár tényleg nem tudom meddig lehet rám kihatással.
Remélem megjön. Bár most hogy ezen stresszelek még késhet is. Esett már meg hogy egy hetet késett ezért. Áá borzalmas...
Köszönöm szépen neked is a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!